Open dag bruidsparen

SAVE THE DATE; zondag 25 november 2018
Het is heel normaal dat je ruim 350 uur besteedt aan het plannen van je bruiloft. Vaak begint het plannen van je eigen bruiloft met het zoeken naar de geschikte trouwlocatie. In totaal beschikt HIER. Locaties over vier bijzondere trouwlocaties. Van een intiem, knusse zaal tot een immens grote kapel. Kies de trouwlocatie die bij jullie past. Tijdens de open dag op zondag 25 november 2018  zijn de vier locaties geopend en kunnen jullie een kijkje nemen op misschien wel jullie droomlocatie!

Voorafgaand aan deze middag geven wij jullie een aantal tips voor het vinden van jullie perfectie locatie.

(1)
Do

Creëer de perfecte omstandigheden en sfeer voor jezelf en natuurlijk voor je gasten. Vinden jullie een thematische zaal leuk? Kies dan voor de thematische zaal! Vind je het leuk om hard te feesten het hele weekend? Doe het! Wil je liever een uitgebreid diner aan mooie lange tafels? Dineer dan op die manier!

Don’t
Ga vooral jezelf en je gasten tijdens de grote dag niet vermoeien met te veel onderdelen. Het is jullie grote dag en jullie mogen dan ook zelf bepalen op welke locatie en op welke manier jullie deze dag willen vieren.

(2)
Do
Cliché maar daarom niet minder van belang. Blijf jezelf! Organiseer de bruiloft van je leven zoals jij dit in gedachte hebt. Maak het de beste dag uit jouw leven!

Don’t
Je bruiloft vieren zoals vrienden en familie dit willen. Ga niet te veel je eigen bruiloft organiseren omdat je denkt dat andere dit van je verwachten. Knoop goed in je oren dat dit jouw dag is!

(3)
Do
Genieten! Alleen maar genieten en genieten! We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar geniet van deze bijzondere dag. Steek genoeg tijd in de voorbereiding, zodat je echt kunt genieten op de dag van jouw leven!

Don’t
Té druk maken. Vertrouw er op dat alles goed is geregeld! En probeer zeker niets te doen op dé dag zelf.

Om er zeker van te zijn dat je de perfecte locatie kiest, is het bezoeken van een locatie natuurlijk van groot belang. Wij nodigen jullie graag uit om een van onze trouwlocaties te komen bezoeken. De locaties zijn zondag 25 november 2018 geopend. Onze collega’s staan die dag klaar voor jullie!