Onze labels

HIER. Event locaties heeft vier prachtige locaties in Brabant, deze locaties zijn geschikt voor 50 tot 3500 gasten. Een locatie is niet het enige wat erg belangrijk is voor het organiseren van een evenement of feest. Neem ook eens een kijkje bij onze andere drie labels en maak het evenement compleet.

Arjan van Dijk

Onderscheidende eventconcepten met lef die verder gaan dan het standaard plaatje. Dat is waar Arjan van Dijk Groep als evenementenbureau voor staat. Onze Bedenkers van Beleving weten als geen ander hoe ze jouw gasten de ultieme beleving bezorgen. Met ruim 40 jaar ervaring heeft Arjan van Dijk Groep bijna alles wel gezien in de evenementenbranche. Bekijk Arjan van Dijk Groep

Catering

Bij de Arjan van Dijk Groep hebben we eigen catering in huis. Dat kan ook niet anders, aangezien wij geloven dat een geslaagd evenement en heerlijk eten hand in hand gaan. Onze koks zijn gepassioneerd en vinden vernieuwing en originaliteit erg belangrijk. Dat is telkens weer terug te zien in de verrassende presentaties van de gerechten. Je staat versteld als onze gastvrije bediening ermee aan tafel verschijnt. Bekijk onze catering.

Themafeesten

De Arjan van Dijk Groep organiseert al jaren themafeesten op eigen locatie. De HIER. event locaties zijn er namelijk het perfecte decor voor. Beter dan een Middeleeuws themafeest in een oud wapenarsenaal kan het toch niet? Ideaal als je bijvoorbeeld een uniek personeelsuitje of jubileum wilt organiseren. Een aantal van onze themafeesten zijn openbaar en dus ook voor kleinere groepen geschikt. Bekijk de themafeesten.