Onze diensten

 

HIER. event locaties heeft drie prachtige locaties in Brabant, deze locaties zijn geschikt voor 50 tot 3500 gasten. Een evenementenlocatie is niet het enige wat erg belangrijk is voor het organiseren van een evenement. Neem ook eens een kijkje bij ons EVENEMENTENBUREAU, CREATIEVE CATERING, techniek en entertainment. Deze diensten maken het organiseren van een evenement gemakkelijker en compleet.

ORGANISATIE BUREAU
ORGANISATIE BUREAU

Onderscheidende eventconcepten met lef die verder gaan dan het standaard plaatje. Dat is waar Arjan van Dijk Groep als evenementenbureau voor staat. Onze Bedenkers van Beleving weten als geen ander hoe ze jouw gasten de ultieme beleving bezorgen. Met ruim 40 jaar ervaring heeft Arjan van Dijk Groep bijna alles wel gezien in de evenementenbranche.

Bekijk HIER. Arjan van Dijk Groep!
CREATIEVE CATERING
CREATIEVE CATERING

Bij de Arjan van Dijk Groep hebben we eigen catering in huis. Wij geloven dat een geslaagd evenement en heerlijk eten hand in hand gaan. Onze koks zijn gepassioneerd en vinden vernieuwing en originaliteit erg belangrijk. Dat is telkens weer terug te zien in de verrassende presentaties van de gerechten. Je staat versteld als onze gastvrije bediening ermee aan tafel verschijnt.

Bekijk HIER. creatieve catering!