La Choufferie

Tussen de bastions en bolwerken staat midden in het Brabantse vestingstadje Geertruidenberg, Fort Sint Gertrudis. Een unieke locatie voor een evenement op maat.

Op 30 oktober 2022 heeft Prouf la Chouffe paatsgevonden in Fort Sint Gertrudis. La Choufferie is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden bij Fort Sint Gertrudis. Tijdens deze middag waan je jezelf, samen met jouw gezelschap, een middag in de wereld van de paddenstoelen, rode mutsen, puntneuzen en liters La Chouffe  bier.

Een sfeervol 4- gangen diner

Er werd een sfeervol programma gepresenteerd door de Chouffeléérs, met 4 bieren van brouwerij la Chouffe en een compleet 4- gangen shared diner. Bestaande uit een borrelplank, een soepje, verschillende overheerlijke hoofdgerechten en een samenstelling van lekkere desserts. De gerechten pasten uiteraard perfect bij de ó- zo lekkere bieren van La Chouffe. Tussen de gangen door vertelden onze kabouters het kabouterverhaal.

Aan het einde van de middag liepen maar liefst 240 kaboutertjes voldaan naar huis na een geslaagde middag vol ouderwetse gezelligheid en samenhorigheid.