Kerstpakketten 2018: 10x originele kerstpakketten inspiratie!

Ben je op zoek naar originele kerstpakketten inspiratie? Kerstmis is de ideale gelegenheid om collega’s, vrienden of zakenrelaties in een winters zonnetje te zetten. Maar hoe kun je dit jaar echt uitpakken en iemand verrassen? In deze blog geven we je 10 originele kerstpakket ideeën. Zo kom je een stap dichter bij het leukste kerstgeschenk van 2018.

De kerstpakketten trends van 2018: ambachtelijk en lokaal

Ambachtelijk en lokaal vormen dé kerstpakketten trends van 2018. Deze trends zorgen ervoor dat het kerstpakket veel authentieker en origineler wordt. Met de hand gemaakt klinkt namelijk veel beter dan in massa geproduceerd. Wil je ambachtelijke en lokale kerstpakketten in het echt ontdekken? Bezoek dan onze kerstmarkt in Geertruidenberg!

Bezoek de Kerstmarkt!

Luxe kerstpakketten: out-of-the-box en bijzonder

Luxe kerstpakketten zijn een goede optie wanneer je graag origineel wilt zijn. De exclusiviteit van deze premiumkerstpakketten biedt ruimte voor een origineel kerstgeschenk. Luxe kerstpakketten kun je naadloos laten aansluiten bij de ambachtelijk trend. Een aantal leuke voorbeelden van originele kerstpakketten zijn:

  • Luxe en ontspanning: een heerlijk wellness kerstpakket
  • Een kerstpakket met toffe gadgets: powerbanks, headphones, smartwatch etc.
  • Een ambachtelijk kerstpakket: authentiek met de hand gemaakte producten.

 

Kerstpakket mannen: iets anders dan drank?

Een kerstpakket voor mannen eindigt meestal in een traditioneel kerstpakket: iets met drank of chips. Zoek je naar originele kerstpakketten dan is dit absoluut af te raden. 3 originele kerstpakket ideeën voor mannen zijn:

  • Een waardebon voor een evenement of doe-activiteit. Dit kan variëren van een thematisch kerstpakket rondom een concert of festival, maar ook pakketten voor doe-activiteiten zoals poolen, biljarten, darten, karten of bowlen zijn mogelijk origineel.
  • Wil je toch voor drank gaan? Geef dan een waardebon voor een bier- of wijnproeverij!
  • Een kerstpakket voor kunstliefhebbers? Kies allerlei artistieke items en bundel het tot een pakket. Van schilderijen tot aan musea en film uitjes.

 

Kerstpakket voor vrouwen: iets anders dan verzorgingsproducten?

Een kerstpakket met verzorgingsproducten is een standaard optie voor vrouwen. Dit is niet zo origineel en onderscheidend. Er zijn gelukkig verschillende andere thema’s waarmee je vrouwen wel kunt verrassen in 2018. Wil je gaan voor originele kerstpakketten, overweeg dan de volgende opties eens:

  • Een chocolade kerstpakket: diverse soorten chocolade, chocolade fondue, chocolade puzzels etc.
  • Fit girl kerstpakket: boekje met gezonde shake ideeën, sportkleding, mixer, verschillende voedingssupplementen etc.
  • Boeken kerstpakket: bijvoorbeeld verschillende thema’s: van natuur tot aan romans, literatuur, voeding etc.
  • Een kerstpakket met lokale producten: geheel in het thema van de stad of het dorp waar je woont. Hierdoor ben je erg authentiek!

 

Originele kerstpakketten samenstellen?

Wil je jouw eigen originele kerstpakketten samenstellen? Of ben je op zoek naar meer originele ideeën? In december kun je in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg de Kerstmarkt bezoeken. Tijdens dit gezellige evenement kun je nog meer inspiratie opdoen en jouw eigen kerstpakket samenstellen.

Een kerstpakket is een belangrijk geschenk voor jouw personeel. Wil je jouw medewerkers écht het gevoel geven dat je ze waardeert? Neem ze dan mee naar de Kerstmarkt in Fort St. Gertrudis. Tijdens de markt kunnen ze hun eigen pakket helemaal zelf samenstellen. Een betere vorm van erkenning en waardering is er niet!

De Kerstmarkt vindt plaats op woensdag 19 december, donderdag 20 december en vrijdag 21 december.

Bezoek de Kerstmarkt!