Kerstpakket samenstellen: zoveel mensen, zoveel wensen

December: een goed moment om samen met je collega’s terug te kijken op het afgelopen jaar. Om ze eens flink in het zonnetje te zetten. En daar hoort natuurlijk een kerstpakket bij.

Een kerstpakket is een belangrijk geschenk voor jouw medewerkers. Maar ook hiervoor geldt: “Zoveel mensen, zoveel wensen”.

De één wordt dolblij van een traditioneel kerstpakket (met producten zoals marshmallows, chocolademelk, koekjes en andere foodproducten) en de ander ontvangt het liefst één luxueus product zoals een gadget of een verzorgingsproduct.

Laat je medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen!

Kerstpakketten samenstellen op de kerstmarkt

Wil jij jouw medewerkers hun eigen kerstpakket laten samenstellen? Dat kan! Op 10 en 11 december wordt evenementenlocatie Fort. St. Gertrudis omgetoverd tot een waar kerstfestival.

Op deze avonden openen we de deuren richting het sfeervolste kerstfestival. Onze kerstman ontvangt jullie bij binnenkomst en de klanken van het Dickenskoor Pure komen je tegemoet. Samen met collega’s lopen jullie langs de diverse kerstkramen wanneer verrassend entertainment wordt afgewisseld met heerlijke winterse gerechten en prachtige kerstgeschenken.

Aan het einde van de avond is niet alleen iedereen tevreden met hun zelf samengestelde kerstpakket, ze hebben ook gelijk een leuke avond samen gehad, goed voor de teambuilding.

Alles is mogelijk!

Bestaat voor de één het ideale kerstpakket uit trendy sieraden, woonaccessoires en tassen? En voor de ander uit handige gadgets, delicatessen of verzorgingsproducten? Iedereen zal na afloop naar huis gaan met een te gek kerstpakket.

Tip: daag je medewerkers uit om de “coolste” kerstpakket samen te stellen ;-).

Bijkomend voordeel…

Volgend jaar verruimt de Belastingdienst voor de eerste 400.000 euro van de totale fiscale loonsom het percentage van de vrije ruimte van 1,2% naar 1,7%, dat is dus een verhoging van 2.000 euro. Voor het bedrag boven 400.000 euro blijft het percentage van 1,2% gelden. Met name voor midden- en kleinbedrijven (het MKB) is het voordelig.

Het is de bedoeling dat de verruiming gaat gelden vanaf 1 januari 2020. Dit kan betekenen dat er meer of uitgebreidere bedrijfsfeestjes georganiseerd gaan worden (of dat het bedrag van de kerstpakketten omhoog gaat).

Meer weten? Lees deze blog dan eens: Versoepeling van de wkr: reden voor een feestje in 2020?

Laat jij je medewerkers ook voortaan hun eigen kerstpakket samenstellen?

Wil je meer informatie of de beschikbaarheid weten voor het Kerstfestival? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van HIER. door te mailen naar kerstfestival@hierlocaties.nl of bel naar 0162-587570.

kerstfestival

Download de brochure!