Welcome to Santa’s club!

Enjoy winter @ Geertruidenberg

Deze winter is Geertruidenberg the coolest place on earth. In december 2018 wordt de prachtige locatie Fort St. Gertrudis weer omgebouwd tot een echt winters stadsplein. In combinatie met onze ‘Christmas shopping’ arrangementen laten we de winter niet zomaar voorbij gaan op Fort St.Gertrudis. De meterslange gekleurde lampjes, de dennenbomen met besneeuwde toppen en de knusse terrasjes zorgen voor de perfecte sfeer om samen met je collega’s of zakenrelaties je eigen kerstpakket te shoppen.

Bij HIER. event locaties is het voor iedereen heerlijk winters genieten.

Kerstpakket shoppen

Op het stadsplein wordt het ouderwets genieten van winterse gezelligheid. Onder het genot van winterse lekkernijen is er de mogelijkheid om je eigen kerstpakket samen te stellen. Zo loop je langs diverse kramen op zoek naar jouw ideale kerstpakket.

Bestaat voor jou het ideale kerstpakket uit trendy sieraden en tassen, handige telefoonaccessoires zoals powerbanks, oortjes en kleurrijke kabeltjes of toch decoraties om je huis nog gezelliger te maken tijdens de donkere dagen?

Wil je graag kerstshoppen met een klein gezelschap of kies je ervoor om groot uit te pakken tijdens de winterse dagen? Breid dan je arrangement uit met een extra persoonlijke touch of een gezellige après skiparty.

Download de brochure en ontdek al onze arrangementen!

Wil je meer weten? Download dan nu de brochure of neem direct contact met ons op.

HIER. de kerstmarkt brochure

Laat hier je gegevens achter en download de brochure!