Welcome to Santa’s club!

De kerstman is al druk bezig met zijn voorbereidingen voor kerst! Jullie ook?

NIEUWS

December! Een mooi moment om samen met collega’s, vrienden of zakenrelaties terug te kijken op het afgelopen jaar. Iemand in een winters zonnetje zetten, ergens bij stil staan of proosten op een sprankelend 2019? Geef het traditionele kerstpakket een boost!

Onder het genot van winterse lekkernijen en sfeer makende muziek is er de mogelijkheid om zelf je eigen kerstpakket samen te stellen.

Bestaat voor jou het ideale kerstpakket uit trendy sieraden en tassen? Handige telefoonaccessoires? Heerlijke speciaalbieren met bijpassende lekkernijen of toch decoraties om je huis nog gezelliger te maken tijdens de donkere dagen? Aan jou de taak om je ‘coolste’ kerstpakket samen te stellen.

Wil je graag kerstshoppen met een klein gezelschap of kies je ervoor om groot uit te pakken tijdens de winterse dagen? HIER. kan alles!

VIDEO

Een goede samenwerking tussen De Arjan van Dijk Groep en Zeg het met Duiten. Dit kwam ook naar voren in de reactie van mevrouw S. Leysner Van Oers Accountancy & Advies:

“Onze winterfair was tip top verzorgd vorige week donderdag tijdens ons personeelsevent bij Arjan van Dijk. Er was zowel voor de dames als voor de heren voldoende keuze bij de stands die werden verzorgd door Zeg het met Duiten. De dames achter de stands waren uitermate vriendelijk. Het zag er goed verzorgd uit allemaal. Voor de medewerkers die niet bij de winterfair waren werd er een prima oplossing bedacht. Een dames – en herenpakket, die een paar dagen na ons event keurig bezorgd zijn door Arjan van Dijk. Wie weet kunnen jullie in de toekomst nog eens zo’n winterfair voor ons verzorgen.”

LOCATIE

FORT ST. GERTRUDIS – GEERTRUIDENBERG

In het historische vestingstadje Geertruidenberg ligt het Fort St. Gertrudis. Deze monumentale locatie was vroeger een wapenarsenaal. Het biedt prachtige ruimtes voor vele soorten bijeenkomsten van 10 tot ongeveer 1.100 gasten.

INFORMATIE

Ontdek ons Christmas Shopping arrangement! En kom kerst shoppen bij Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg op:

  • Woensdag 19 december (Nog maar beperkte plekken beschikbaar)
  • Donderdag 20 december (Uitverkocht)
  • Vrijdag 21 december (Alleen op aanvraag beschikbaar)

 

Een avondje kerst shoppen is al te boeken vanaf €29,95- p.p.

Wil je meer weten? Download dan nu de brochure of neem direct contact op met Kevin.

HIER. de kerstmarkt brochure

Laat hier je gegevens achter en download de brochure!

FOTO’S