FESTIVALTERREIN & EVENEMENTENLOCATIE
JAISELINGS ROYAL PALACE

 

Festivalterrein Jaiselings Royal Palace is een evenementenlocatie in een schitterend bosrijk gebied in Wernhout. Dit voormalig klooster op de Belgische grens is een echte ‘eyecatcher’ te midden van de natuurlijke omgeving die het rustige landgoed biedt. Fantasievol, uniek en veelzijdig; dat zijn de juiste woorden voor de evenementenlocatie. De intieme sfeer van toen is goed behouden en wordt gecombineerd met de mogelijkheden van nu. Jaiselings Royal Palace beschikt over veertien zalen met ieder hun eigen karakter die afzonderlijk gebruikt kunnen worden. Hier komt jouw feest of evenement altijd goed tot zijn recht! 

14 verschillende zalen van 80 tot 1300M²

Geschikt voor 50 tot 3500 personen

Toegankelijk voor invaliden

Gratis parkeren

HIER. KAN ALLES

Jaiselings Royal Palace staat bekend om zijn veelzijdigheid. Jullie personeelsfeest, productpresentatie, vergadering, receptie, bruiloft of ander feestje vinden HIER altijd wel een passende zaal. De ruimtes zijn los van elkaar en op zichzelf in te zetten, waardoor ook kleine groepen zich bijzonder thuis voelen. Om je te inspireren hebben wij een aantal zomer en winter arrangementen vormgegeven die uniek en vernieuwend zijn.

ZAKELIJK EVENT

PARTICULIER EVENT

evenementenlocatie puur

BRUILOFT

DIVERSE RUIMTES

In het voormalig klooster vind je maar liefst 14 grote en kleine ruimtes die borg staan voor spraakmakende evenementen. Van een sfeervolle lounge tot hippe discotheek en van multifunctioneel theaterplein tot gezellig café. Of je nu 10 of 3500 mensen uitnodigt! Alle ruimtes zijn compleet gedecoreerd. Op zoek naar bijzondere feestlocaties? Ook dan zit je HIER. goed.

FESTIVALTERREIN

Met 14 verschillende zalen van 80 tot 1300M² kun je het festivalterrein van Jaiselings Royal Palace perfect met binnen combineren. De capaciteiten van deze zalen variëren van 50 t/m 300 personen.

Meer weten over zaalverhuur? Dat vind je HIER.

Contact opnemen of offerte aanvragen

Kapel – tot 300 gasten

Casino – tot 50 gasten

Barbershop – tot 80 gasten

Amberroom – tot 250 gasten

Sheherazade – tot 350 gasten 

Van Gogh – tot 150 gasten

Japans Atelier – tot 50 gasten

Binnentuin – tot 200 gasten

Preuverij – tot 60 gasten 

‘t Ganzenbord – tot 150 gasten

De Skihut – tot 100 gasten

Mamma Mia – tot 20 gasten

Theaterplein – tot 1200 gasten 

MEER INFORMATIE EVENEMENTENLOCATIE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de evenementenlocatie te bekijken? Dat kan! Via onderstaande button is het mogelijk meer informatie te verkrijgen en een offerte aan te vragen. Wanneer je het contactformulier hebt in gevuld nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Op de hoogte blijven van Jaiselings Royal Palace? Like ons op FACEBOOK & volg ons op INSTAGRAM!

Contact opnemen of offerte aanvragen