EVENEMENTENLOCATIE
Jaiseling Royal Palace

 

Jaiselings Royal Palace wat ooit een voormalig klooster was, doet nu dienst als een magische evenementenlocatie. Door de vele zalen is deze locatie erg uniek en veelzijdig. Een plek waar je in vele zalen, ruimtes en gangen komt. Waar je direct na binnenkomst in een heel andere wereld waant. Elk van de bijna 15 zalen heeft een unieke sfeer of eigen thema: van een skihut tot de Van Gogh Zaal, van de Barbershop tot de grote Binnentuin.

HIER. KAN ALLES

Jaiseling Royal Palace staat voor een unieke en veelzijdige locatie. HIER. Kun je terecht voor een zakelijk evenement, particulier evenement, filmlocatie, bruiloft, dinershow en festival. De beleving is groters dan ooit, waar je het gevoel krijgt dat je een echte royal bent.

ZAKELIJK EVENT

PARTICULIER EVENT

BRUILOFT EVENT

15 verschillende zalen

De grootste zaal geschikt voor 1.200 personen en voor evenementen tot 16.000 personen

Toegankelijk voor invaliden

Voldoende rondom de locatie

MEER INFORMATIE EVENEMENTENLOCATIE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de evenementenlocatie te bekijken? Dat kan! Via onderstaande button is het mogelijk om meer informatie en een offerte aan te vragen. Wanneer je het contactformulier hebt in gevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen of offerte aanvragen