HIER. jouw unieke trouwlocatie

Het plannen van jullie bruiloft is een flinke klus en vraagt veel van jullie tijd. Een van misschien wel de belangrijkste dingen is het kiezen van een trouwlocatie. Een locatie is belangrijk voor de sfeer op een bruiloft. Hebben jullie een locatie gevonden die bij jullie past? Dan is dit zeker een goede basis voor jullie bruiloft.

HIER. locatie beschikt over unieke trouwlocatie

Als je opzoek bent naar een unieke trouwlocatie ben je HIER. aan het juiste adres. Wij beschikken over 2 prachtige authentieke locaties. Onze locaties zij ingericht met meerdere zalen met ieder hun eigen sfeer, grootte en thema. Wij werken met een betrokken team en met een passie voor het organiseren van een voor jullie perfecte trouwdag. Wij nemen jullie graag van begin tot eind mee in het zoeken en plannen van jullie huwelijksdag.

Fort Sint Gertrudis

Onze eerste en tevens grootste trouwlocatie is Fort sint Gertrudis. Deze locatie is gelegen op de markt van vestingstad Geertruidenberg. Wat maakt deze locatie uniek? Dit eeuwenoude Fort biedt ruimte tot maar liefst 1100 mensen. De locatie is ingericht met verschillende ruimtes met hun eigen thema en voor een intieme tot grootse bruiloft. Of je nu gaat voor Bourgondisch genieten of doorfeesten in de hippe Club met je geliefden tot in de late uurtjes.

Trouwlocatie Het Cachot

Het Cachot is onze meest geliefde trouwlocatie. Het Cachot is de geschikte locatie voor een unieke huwelijksdag. De eikenhouten deuren geven je toegang tot deze geweldige ruimte. Wit gekalkte muren met een rij prachtige kroonluchters maken de zaal een trendy geheel. Een echte eyecatcher is de romantische openhaard is het midden van de ruimte. Het Cachot is geschikt voor een bruiloft tot ongeveer 150 gasten. Van ceremonie tot feest. Alles kan HIER.

Jullie perfecte trouwdag op unieke trouwlocatie

Wij denken graag mee over hoe je dit bijzondere moment het beste kunt delen met je familie en vrienden. Het is ons doel jullie huwelijksdag onvergetelijk en zorgeloos te maken. Het wordt een dag waarop jullie volop kunnen genieten.

Je krijgt bij HIER. locaties te maken met één weddingplanner op locatie die je helpt bij het plannen van jullie droombruiloft. Vertel ons jullie wensen en wij zorgen voor de indeling en aankleding van de locatie, de catering en het entertainment. HIER. verzorgt de meest verbazingwekkend lekkere gerechten, hapjes en bites. Hier kijken wij zorgvuldig naar met een frisse blik. Iets totaal anders proberen? HIER. is het perfecte decor voor jullie bruiloft.

Jouw huwelijksdag vieren bij HIER. locatie?

Bij HIER. locaties wordt jullie huwelijksdag op maat samengesteld. Zo ontstaat tijdens jouw trouwdag de perfecte sfeer en! Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging op onze locatie of een kennismakingsgesprek.

Contact:
Telefoon: +31 0162 – 727516
Mail: info@hierlocaties.nl