HIER. je product lanceren? Wij helpen je op weg!

Heeft jouw bedrijf een nieuw product bedacht? En ben je van plan om deze binnenkort te presenteren aan je relaties, klanten of leverancier? Dan geven wij je alvast een voorzetje. In deze blog leggen we uit hoe je van jouw product presentatie een succesvol evenement kan maken. Jouw nieuwe product zal niet ongemerkt op de markt worden gebracht!

Geen feestje, wel een beleving

Voor het organiseren van je product presentatie, is het belangrijk om te weten dat het geen feest is waar de alcohol rijkelijk zal gaan vloeien. Tijdens je communicatie naar je genodigden is het ook belangrijk om deze verwachting niet op te wekken. Het gaat tenslotte om jouw product. Uiteraard wordt een borrel na de presentatie vaak goed ontvangen.

Desalniettemin moet je product presentatie wel een ware beleving voor je gasten zijn. Je wilt dat ze maanden later nog over je presentatie praten en dat ze hun ervaringen delen met collega’s of relaties. Zorg ervoor dat je gasten een presentatie gaan zien zoals ze die nog nooit hebben meegemaakt. Dit belevingsconcept kun je uiteraard zelf bedenken. Weet je niet waar je moet beginnen? Je kunt het bedenken van een concept ook uitbesteden aan een evenementenbureau. Onze specialisten staan je graag te woord!

De perfecte evenementenlocatie

Een spraakmakende product presentatie kan een goede langdurige indruk achterlaten bij je gasten. Voor je product presentatie is het erg belangrijk om een multifunctionele én inspirerende locatie te kiezen. Het monumentale pand Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg voldoet aan deze eisen. Met haar zeven verschillende unieke ruimtes is er plek voor iedere stijl en kun je alle kanten op met je product presentatie. Van buiten een sterk fort, van binnen een bijzondere evenementenlocatie. Natuurlijk zijn onze andere locaties, zoals het Jaiselings Royal Palace in Wernhout, ook uiterst geschikt voor een geslaagde product presentatie!

Alles draait om publiciteit

Afhankelijk van je doelstelling is publiciteit één van de belangrijkste onderdelen van een product presentatie. Tijdens de product presentatie zijn je gasten de ambassadeurs van je nieuwe product. Zij zijn degenen die voor ‘gratis’ publiciteit kunnen zorgen. Afhankelijk van de exclusiviteit van je product kun je het toestaan om foto’s en filmpjes te maken. Je hebt tenslotte een ware beleving georganiseerd. Grote kans dat je gasten een foto willen maken van deze spectaculaire gebeurtenis. Moedig ze aan om deze foto’s te delen met een door jouw bedachte ‘hashtag’, welke natuurlijk is gelinkt aan je product.

Ook na je presentatie blijven je gasten ambassadeurs. Zij hebben namelijk de primeur van het product gezien en je wilt dat ze dit gaan vertellen aan collega’s, relaties, vrienden enzovoort. Door een klein, maar creatief aandenken van het nieuwe product mee te geven worden je gasten regelmatig herinnerd aan jouw presentatie. Hierdoor weet je de aandacht te trekken zonder nog maar iemand van de pers te hebben gesproken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het organiseren van een product presentatie op een van onze HIER. event locaties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

HIER. JE PRODUCTPRESENTATIE