Jubileum GGz Breburg

In januari 2016 vierde GGz Breburg het 10-jarig jubileum. Volgens de Raad van Bestuur van GGz Breburg een prachtige gelegenheid om de medewerkers eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de betrokkenheid en inzet. Het idee voor een feestelijke evenement, waar veel mooie elementen in terug moesten komen, ontstond. De Arjan van Dijk Groep heeft samen met GGz Breburg dit idee concreet gemaakt. ‘Groots genieten zonder zorgen’ in Jaiselings Royal Palace was geboren. Tijd voor de uitvoering!

Groots Genieten zonder Zorgen!

De gasten arriveerden bij het magische Jaiselings Royal Palace. Bij de entree werden de gasten ontvangen door medewerkers van de GGz Breburg. Iedere gast kreeg bij binnenkomst een LED bandje uitgereikt. Hierna werden de gasten begeleid naar het Theaterplein. Op het Theaterplein werd de officiële avond spectaculair geopend. Het licht dimde en een spannende beat startte. Een grote spiegel ging open en een bestuurder van GGz Breburg nam haar plaats in op het hoofdpodium. Ze nam het woord om al haar collega’s en aanwezigen te verwelkomen op het: ‘’Groots Genieten zonder Zorgen’’-feest, maar…. er miste nog een belangrijk persoon naast haar op het podium! Een moment suprême volgde: de voorzitter van de Raad van Bestuur kwam via een zwevend podium boven het publiek de zaal ingevlogen! Onder een groot applaus landde hij op het hoofdpodium. Op dat moment werd er een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte videoclip gestart. In deze videoclip werd er razendsnel teruggekeken op de afgelopen tien jaar om uiteindelijk terecht te komen in het hier en nu. Alle aanwezigen werd gevraagd om de LED armbandjes aan te zetten zodat het Theaterplein volledig in LED licht werd gekleurd. Het officiële startsein voor een feestelijke avond was gegeven en het feest kon beginnen.

De deuren naar de verschillende zalen werden geopend en de gasten konden de gehele avond genieten van een ontdekkingsreis door Jaiseling Royal Palace. Naast het culinaire genot werd de avond in sfeer gebracht door onder andere een DJ met saxofonist, de band Casual Casino en de gasten konden deelnemen aan het Mega Meezing Spektakel. Daarnaast werd de Kapel omgetoverd tot een ware discotheek! De avond werd afgesloten met een knallend optreden van DJ Dennis van der Geest in combinatie met een live optreden van Leona Philipo. Zoals het organisatiecomité van GGz Breburg zelf zegt: terugkijkend op het evenement, het was een waar genoegen om dit samen met enkele medewerkers van Jaiselings Royal Palace te mogen organiseren. De sfeer was geweldig. Kortom ‘EEN TOP FEEST’!