[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

FESTIVALTERREIN

In een schitterend bosrijk gebied in Wernhout vind je ons festivalterrein van 8436 m2. Jaiselings Royal Palace staat bekend om zijn veelzijdigheid. Ideaal voor een (meerdaags) dancefestival, foodtruckfestival of een muziek evenement. Het terrein heeft een capaciteit van maximaal 16.000 bezoekers en is gelegen op 30 minuten rijden van Breda.

Op deze locatie is niets ondenkbaar! We helpen graag op facilitair en operationeel gebied, denk hierbij aan parkeerbegeleiding, catering, tentverhuur, tribunes, stroom- en watervoorzieningen, toiletwagens en meer!

Jaiselings Royal Palace is een echte ‘eyecatcher’ te midden van de natuurlijke omgeving die het rustige landgoed biedt. Fantasievol, uniek en veelzijdig; dat zijn de juiste woorden voor de locatie! Met 14 verschillende zalen van 80 tot 1300M² kun je het festivalterrein perfect met binnen combineren.

LAAT JE INSPIREREN EN VRAAG ONZE BROCHURE AAN!

Goed om te weten

festival
festivalterrein

MEER DAN EEN FESTIVALTERREIN

Jaiselings Royal Palace bestaat niet alleen uit het festivalterrein, maar ook uit binnen area’s. De locatie beschikt over veertien zalen met ieder hun eigen karakter die afzonderlijk gebruikt kunnen worden. Hier komt je festival goed tot zijn recht! Er is altijd wel een passende zaal. De ruimtes zijn los van elkaar en op zichzelf in te zetten, waardoor ook kleine groepen zich bijzonder thuis voelen.

Wanneer we alle ruimtes binnen combineren kunnen we hier zo’n 3.500 gasten verwelkomen. Het Theaterplein is het hart van Jaiselings Royal Palace en is met een oppervlakte van 1.300m2 geschikt voor zo’n 1150 personen. Daarnaast beschikt het Theaterplein over een vip ballustrade met een maximale capaciteit van 400 personen. De overige zalen van Jaiselings Royal Palace zijn voorzien van diverse sferen en hebben ieder hun eigen karakter. De capaciteiten van deze zalen variëren van 50 t/m 300 personen.

festival
evenementenlocatie
festivallocatie
evenementenlocatie
evenementenlocatie
locatie festival

MEER INFORMATIE FESTIVALTERREIN OF ZALEN?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het festivalterrein of de zalen? Of wil je graag even langskomen om de locatie te bekijken? Dat kan! Via onderstaande button is het mogelijk meer informatie te verkrijgen en een offerte aan te vragen. Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op.

Benieuwd welke evenementen er eerder hebben plaatsgevonden? HIER. zijn we trots op!

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK EN KOM LANGS!