[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je feestavond/verjaardag

 

Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep zijn feestavonden en verjaardagen op maat geen probleem bij HIER. event locaties.

INFORMEER HIER NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN
FOOD 66
FOOD 66

AMERICA, THE PROMISED LAND! Nou en of! Het verlangen naar het beloofde land is nooit zo groot geweest als vandaag. Waan je op de ‘ROUTE 66’ die we vandaag hebben omgetoverd tot de ‘FOOD 66’. Stap uit je Chevy en laat je grote trek stillen bij de vele foodtrucks, je grote trek zal snel gestild worden want in de United States weten ze natuurlijk niet wat ‘klein’ is. Royale burgers, goed vlees en als zoete lekkernij een geglazuurde donut. That sounds delicious!

MEER INFO!
GENIET MET MATEN
GENIET MET MATEN

Iets te vieren? Neem lekker een afzakkertje in je favoriete café? Lachen, gieren en brullen met je vrienden of familie ? Onder het genot van een lekker biertje een potje kaarten aan de stamtafel? Welkom bij ‘Geniet met maten’, wij openen de deuren van het gezelligst café in Brabant en zorgen voor echte Brabantse gezelligheid. Zing, lal of schreeuw mee met de grootste hits van Guus Meeuwis en André Hazes en pak een lekker bitterballetje mee die onze gezellige kastelein aan het bakken is.

MEER INFO!
SAY CHEESE
SAY CHEESE

Kaaskoppen opgelet! Onze hippe kaas farm opent zijn deuren voor een heerlijke borrel! Grote boomschors planken met diverse kazen verschijnen op tafel wanneer er vanuit de wijnbar diverse bijpassende wijntjes worden ingeschonken. De grote kaasfondue vormt het middelpunt van de farm en vanuit kruiwagens worden diverse speciaal biertjes uitgedeeld. Natuurlijk gaan onze gasten niet met lege handen naar huis. Want ja, we blijven toch echte kaaskoppen he!

MEER INFO!