Exact Partner van het Jaar

Afgelopen maand ontvingen wij Exact op onze locatie Fort Sint Gertrudis. Dit 1-daagse evenement bestond uit een awardshow voor de partners van Exact. We blikken terug op een schitterend event vol entertainment, onderscheidingen en optredens.

Het thema was “Rise Together”. Tijdens de show werden de Exact partners in het zonnetje gezet door middel van awards die werden uitgereikt. Speciaal daarvoor werd de gehele benedenverdieping voorzien van spetterend decor.

Exact – Partner van het Jaar

Donderdag 19 mei was de dag van het evenement. De Bourgondische Zaal, De Binnenplaats en The Club op de benedenverdieping werden ingezet voor dit event. De Bourgondische Zaal is de zaal waar de gasten startten na registratie. Hier werden zij hartelijk ontvangen met een bubbel en een amuse, waarnaar zij zich naar de Binnenplaats verplaatsten. Met het openen van de deuren kwam een stijlvolle setting tevoorschijn. Gedekte tafels met vazen bloemen en daarboven hingen kandelaren.

Wij hebben de 200 gasten voorzien van een heerlijk 3-gangen diner. Na de awardshow en het diner, eindigde het event in een feestavond in The Club.

In opdracht van Exact verzorgden wij de personele inzetting, de locatie en het culinaire programma. De techniek was in samenwerking met ons en Exact, hiermee is de award show tot een prachtig eind gekomen.

Een mooi evenement waarbij alle puzzelstukjes samenvielen en het een groot succes is geworden.

Exact_RiseTogether_2022
Exact_RiseTogether_gospel
Exact_RiseTogether_cocktailbar
Nieuwjaarsborrel of diner
Exact_RiseTogether_show
Exact_RiseTogether_dinner
AWARDSHOW ORGANISEREN?