Unieke evenementenlocatie: 4 prachtige historische locaties

Ben je op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Een locatie waar alles kan en niets moet? HIER. ben je goed! Het kiezen van de juiste event locatie draagt bij aan het succes van jouw zakelijk evenement, themafeest, familiefeest of bruiloft. Wat je voorkeuren ook zijn, HIER. kan alles!

4 bijzondere Brabantse event locaties

Het aanbod van HIER. bestaat uit vier bijzondere historische event locaties in het Brabantse land. Iedere locatie heeft een eigen karakter en is tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van jouw evenement gemakkelijk te maken. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen je het ook voor ogen hebt. HIER. Kan alles.

Fort St. Gertrudis
Event locatie met 7 verschillende zalen, geschikt voor 1155 personen.
Van hippe club tot Bourgondische feestlocatie
Geertruidenberg

Jaiselings Royal Palace
Voormalig klooster met maar liefst 14 ruimtes. Geschikt voor evenementen met 50 tot 3500 personen!
Wernhout

’t Kruithuis Arsenaal
Moderne en eigentijdse event locatie met een intieme sfeer. Een locatie geschikt voor 250 personen.
Woudrichem

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle feestlocatie die pure klasse uitstraalt. Geschikt voor evenementen met maximaal 130 personen.
Geertruidenberg

Zakelijk evenement organiseren?

Het vinden van een geschikte zakelijke evenementenlocatie is soms best lastig. Je wilt namelijk een inspirerende locatie vinden voor een productpresentatie, zakelijke afspraak, teambuilding event of een personeelsfeest.

Aan inspiratie is geen gebrek bij onze 4 evenementenlocaties. Van een voormalig klooster tot aan twee Rijksmonumenten en een oud kruithuis; onze locaties hebben een rijke historie. Dit bijzondere verleden geeft iedere locatie een authentieke sfeer die je wilt ervaren. Hierdoor worden zakelijke evenementen gegarandeerd een succes!

Vraag nu een offerte aan voor het huren van een van onze locaties voor uw bedrijfsevenement.

Particulier evenement organiseren?

Wil je een fantastisch en onvergetelijk feest organiseren? Ook voor particuliere evenementen kun je terecht bij HIER. event locaties. Of je nu een bijzondere trouwlocatie zoekt, een themafeest wilt organiseren of een jubileum wilt vieren. Onze vier Brabantse locaties zorgen voor een spetterend feest op een bijzondere locatie.

feestlocatie Jaiselings Royal Palace
HIER

All-in locatie

Wist je dat onze locaties ook ‘all-in’ te boeken zijn? Een all-in locatie is zoveel meer dan toegang tot één van onze locaties. HIER. event locaties ondersteunt je met het regelen van je complete evenement. We geven tips, advies en werken mee aan de realisatie van een goed georganiseerd particulier of zakelijk evenement. Hierdoor krijg je de ondersteuning die veel organisatoren zoeken en verdienen.

Een all-in locatie heeft veel voordelen. Het bespaart tijd, voorkomt beginnersfouten en zorgt voor succesvollere evenementen. Meer weten over de voordelen? Bekijk dan onze pagina: wat kun je verwachten van een all-in locatie?

Ben je enthousiast over onze evenementenlocaties?

Of je nu een zakelijke of particuliere event locatie zoekt, HIER. event locaties zorgt samen met jou voor een fantastisch evenement. Meer weten? Vul jouw gegevens in en ontvang onze brochure. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van onze evenementenlocaties? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

HIER
HIER
HIER
HIER
HIER