[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HÉT EVENEMENTENTERREIN OP 30 MINUTEN VAN BREDA

Tegen de Belgische grens op 30 minuten rijden van Breda staat het imposante Jaiselings Royal Palace. Deze evenementenlocatie is perfect geschikt voor zowel grote als kleine binnen/buiten evenementen. Wanneer we alle ruimtes binnen combineren kunnen we hier zo’n 3.500 gasten verwelkomen. Naast de ruimtes binnen ligt er een fantastisch evenemententerrein aan de zijkant van het gebouw. Dit terrein is geschikt voor zo’n 16.000 personen en biedt een tal van mogelijkheden.

Of het nu gaat om een (meerdaags) dancefestival, congrestival, foodtruckfestival, personeelsfeest of jubileum. Met een totale capaciteit van zo’n 16.000 bezoekers is op deze locatie niets ondenkbaar! Jaiselings Royal Palace bestaat uit zowel buiten als binnen area’s. Daarnaast helpen wij graag op facilitair en operationeel gebied, denk hierbij aan parkeerbegeleiding, catering, tentverhuur, tribunes, stroom- en watervoorzieningen, toiletwagens en meer!

LAAT JE INSPIREREN EN VRAAG ONZE BROCHURE AAN!
festival
festivalterrein

COMBINEER MET BINNEN

Jaiselings Royal Palace beschikt over 14 diverse ruimtes. Wanneer we alle ruimtes binnen combineren kunnen we hier zo’n 3.500 gasten verwelkomen. Het Theaterplein is het hart van Jaiselings Royal Palace en is met een oppervlakte van 1.300m2 geschikt voor zo’n 1150 personen. Daarnaast beschikt het Theaterplein over een vip ballustrade met een maximale capaciteit van 400 personen.

De overige zalen van Jaiselings Royal Palace zijn voorzien van diverse sferen en hebben ieder hun eigen karakter. De capaciteiten van deze zalen variëren van 50 t/m 300 personen.

festival
evenementenlocatie
evenementenlocatie
evenementenlocatie