[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je eindejaarsevent

DECEMBER! Een mooi moment om samen met collega’s, vrienden of zakenrelaties terug te kijken op het afgelopen jaar. Iemand in een winters zonnetje zetten, ergens bij stil staan of proosten op een sprankelend nieuw jaar?

Geef het traditionele kerstpakket een boost!

Een kerstpakket kiezen is niet iets om luchtig over te denken. Meer dan 77% van alle werknemers verwacht dan ook een kerstpakket als blijk van waardering. Natuurlijk kan je niet ieder jaar met hetzelfde pakket aankomen. Maar iedere keer iets unieks bedenken is toch lastiger dan gedacht!
10 tips voor een geslaagde kerstborrel!

Het einde van het bruisende jaar nadert en daarmee komt de afsluiting van het jaar ook dichterbij. Een eindejaarsevent is de ultieme manier om je collega’s te bedanken voor hun medewerking in het afgelopen jaar en hen te motiveren voor een nieuw jaar vol successen. Helaas zien we vaak genoeg dat deze kerstborrels niet tot het maximale worden gebruikt.

Hoe je groots of klein je het wilt maken, HIER. ben je goed! Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden eindejaarsevents bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! VEEL BEDRIJVEN hebben dit mogen ervaren bij een EVENEMENTENLOCATIE van HIER.

LAAT JE INSPIREREN! NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

WINTERSE INSPIRATIE

Nog even en dan zit de zomer er weer op. De hoogste tijd om te beginnen met het organiseren van jullie eindejaarsevenement. Ter inspiratie hebben we een aantal verrassende en onderscheidende arrangementen voor jullie vormgegeven. Of het nu gaat om een gezellige winterse borrel, een personeelsfeest, een jubileum of de eindejaarsmeeting. Wij zetten de perfecte sfeer voor jullie weg!

HELLO WINTER!
eindejaarsfeest