De eerste trouwbeurs van trouwfeest locatie Geertruidenberg!

Op maandagavond 18 november vindt de eerste trouwbeurs van Geertruidenberg plaats in Fort St. Gertrudis. Meer dan 15 trouwprofessionals uit de omgeving krijgen hier een podium om bruidsparen te inspireren.

Ja ik wil!

Samen beleven, ervaren en genieten! Tijdens deze avond staan de medewerkers van Fort St. Gertrudis voor bruidsparen klaar om ze te ontvangen met een hapje en een drankje. De evenementenlocatie is volledig gedecoreerd en er zijn meer dan 15 trouwprofessionals uit de regio aanwezig die een bruiloft nog net een beetje meer glans kunnen geven. Kortom een avond waarop bruidsparen kennis kunnen maken met de trouwlocatie Fort St. Gertrudis, de weddingsspecialisten en trouwprofessionals!

Van de perfecte trouwjurk tot aan uniek vervoer

Een diversiteit aan trouwprofessionals is wat er verwacht kan worden tijdens deze avond. Zo hebben we diverse leveranciers die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste trouwjurk en hebben we de DJ’s die jullie trouwfeest tot een hoog niveau kunnen brengen. Aan inspiratie voor leuke bedankjes, de heerlijkste taarten en decoratie ook geen gebrek. Speciaal trouwvervoer, Buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand, fotografen, een edelsmid en catering services maken het plaatje compleet.

Monumentale trouwfeest locatie

Aan het Marktplein van Geertruidenberg bevindt zich ‘De Zalmsteek’. Via het daarnaast gelegen poortgebouw kom je op een binnenplein waarop het trotse en monumentale ‘Fort St. Gertrudis’ staat. De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen veel bijzondere ruimtes; van de moderne Club tot de robuuste, Bourgondische zaal. Sinds 2015 is Fort St. Gertrudis een officiële trouwlocatie en bied de mogelijkheid om alles letterlijk onder één dak te vieren. De locatie PUUR! Achter de Markt ligt op 5 minuten loopafstand en is daarom erg leuk te combineren met Fort St. Gertrudis.

Op maandag 18 november van 18.30u tot 22.00u staan de trouwprofessionals klaar om alles te vertellen over wat er allemaal komt kijken bij die ene bijzondere dag.

Klik HIER. voor meer informatie!