Teambuilding uitjes zijn trending. Een teambuilding uitje start met de vraag: Wat gaan we doen? Gaan jullie voor een actieve of leerzame activiteit? Willen jullie deze dag aandacht besteden aan de teambuilding van jullie team of mag een stukje ontspanning niet ontbreken aan jullie dag?

Een teambuilding uitje zorgt voor een hechter team, een fijne werksfeer en uiteindelijk voor betere bedrijfsresultaten. Al onze unieke en historische locaties zijn geschikt als een teambuilding locatie. Zo werken wij samen met Uit in Zuid, zij organiseren de leukste teambuilding activiteiten voor jou en je team. Wij nemen je mee hoe jouw teambuilding dag bij HIER. locaties eruit kan zien.

 

Teambuilding uitje inclusief eten en drinken

Je wil je werknemer natuurlijk ook goed verzorgen tijdens deze dag. Eten verbind mensen en is een ontspannend moment tijdens de activiteiten door. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de dag een culinaire invulling te geven.

Denk aan een ontbijtbuffet, BBQ, buffet of foodtrucks. De mogelijkheden zijn eindeloos en we maken graag een samenstelling passend voor jouw gezelschap.

 

Teambuilding locatie

Willen jullie graag zelf een invulling geven aan jullie teambuilding dag en zijn jullie nog opzoek naar een geschikte locatie? HIER. locaties beschikt over 3 unieke evenementenlocaties die zich lenen voor ieder gezelschap. Het Cachot heeft een privé ligging en is perfect voor een intiem kleinschalige teambuilding activiteit. Op het chique aangeklede terras kunnen je collega’s tot rust komen. Onze tweede en tevens grootste locatie is Fort Sint Gertrudis. Deze binnen locatie beschikt over 5 verschillende zalen met ieder hun eigen thema en grootte.

De laatste locatie is Fort Lunet. Dit oude Fort heeft veel buitenruimte en de perfecte plek voor een ontspannende teambuilding dag. Deze locatie heeft een eigen steiger voor onze elektrische sloepen waardoor je simpelweg alle kanten op kunt.

 

Teambuilding uitje bij Uit in Zuid

Met ruim 15 jaar ervaring is Uit in Zuid de plek om jouw teambuilding uitje te houden. Zij hebben een groot aan bod groepsuitjes, ideaal voor jouw teambuilding dag. Uit in Zuid beschikt over verschillende voertuigen waarmee originele challenges worden gespeeld. Denk aan de GPS Tuk Tuk, scooter en tandem challenge, VR-game en een escape room. Mijn collega’s denken graag met je mee voor een passende invulling van jullie dag.

 

Teambuilding uitje organiseren bij HIER. locaties?

Bij HIER. Locaties wordt jullie teambuilding dag op maat samengesteld. Hierdoor zal deze altijd aansluiten bij jullie wensen en verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Zo ontstaat voor ieder bedrijfsevenement de perfecte sfeer! Contact voor de mogelijkheden of maak een afspraak en kom langs op één van onze teambuilding locaties!