CATERING

Heerlijk eten en drinken is onlosmakelijk verbonden met een goed evenement. Althans, zo zien we dat bij HIER. locaties. Dagelijks bereidt een team vakkundige en gepassioneerde koks in onze keukens de heerlijkste gerechten. Of dat nu is voor een intiem diner van 10 personen of voor een groot bedrijfsevenement met ruim 1000 gasten. Ieder hapje en gerecht krijgt de aandacht die het verdient.

De koks van HIER. event locaties hebben passie voor hun vak. Vernieuwing en originaliteit typeren de centrale keuken waarin zij dag in dag uit werken met de beste ingrediënten. Steeds weer bedenken en proeven onze koks nieuwe recepturen om met unieke smaken en presentaties je gasten te verrassen. Voor elke gast iets lekkers bereiden is onze passie, zodat iedereen tevreden en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Vindt je het lastig om vooraf te kiezen wat je je gasten voorschotelt? Dan biedt een proefdiner wellicht uitkomst.

De gastvrouwen en -heren zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom besteden we veel aandacht aan hun performance. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: ‘n goed gevoel voor service en gastvrijheid.

Heb je speciale doelstellingen die je met het culinaire gedeelte wilt bereiken? We bedenken regelmatig nieuwe presentatietechnieken die hieraan bijdragen. Geef het tijdig aan. We verrassen je graag!

themafeesten
particulier diner
eten