CATERING

Culinair

Heerlijk eten en drinken is onlosmakelijk verbonden met een goed evenement. Althans, zo zien we dat bij HIER. locaties.
Dagelijks bereidt een team vakkundige en gepassioneerde koks in onze keukens de heerlijkste gerechten.
Of dat nu is voor een intiem diner van 10 personen of voor een groot bedrijfsevenement met ruim 1000 gasten. Ieder hapje en gerecht krijgt de aandacht die het verdient.

De koks

De koks van HIER. locaties hebben passie voor hun vak. Vernieuwing en originaliteit typeren de centrale keuken waarin  zij dag in dag uit werken met de beste ingrediënten. Steeds weer bedenken en proeven onze koks nieuwe recepturen om met unieke smaken en presentaties uw gasten te verrassen.
Voor elke gast iets lekkers bereiden is onze passie, zodat u en uw gasten tevreden en met een voldaan gevoel naar huis gaan.
Vindt u het lastig om vooraf te kiezen wat u uw gasten voorschotelt? Dan biedt een proefdiner wellicht uitkomst.

De bediening

De gastvrouwen en -heren zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom besteden we veel aandacht aan hun performance. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: ‘n goed gevoel voor service en gastvrijheid.

Presentatie technieken

Heeft u speciale doelstellingen die u met uw culinaire gedeelte wilt bereiken? We bedenken regelmatig nieuwe presentatietechnieken die hieraan bijdragen. Geef het tijdig aan. We verrassen u graag!