[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je congres/seminar

locatie

VOOR- EN NAZOMER INSPIRATIE

De vakantie inluiden met een inspirerend congres of liever het laatste gedeelte van het jaar aftrappen met congrestival! Wij hebben een aantal inspirerende arrangementen voor jullie vormgegeven.

VOOR- & NAZOMER INSPIRATIE!

EEN NIEUW FENOMEEN IS ONTSTAAN; HET CONGRESTIVAL

Een hele dag luisteren naar PowerPoint presentaties in een warme, inspiratieloze zaal is voor je gasten geen pretje om te bezoeken. Om deze congressen op te fleuren is er een nieuw fenomeen ontstaan; het congrestival. Een combinatie van een leerzaam congres en de ontspannende sferen van een festival. Uiteraard is een goede voorbereiding dan noodzakelijk. Omdat het organiseren van een congrestival geen ‘piece of cake’ is, helpen wij graag!

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden congressen bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! VEEL BEDRIJVEN hebben dit mogen ervaren bij een EVENEMENTENLOCATIE van HIER.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op onze locaties? Wij helpen graag!

LAAT JE INSPIREREN! NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!