Officiële Trouwlocaties

Officiële trouwlocaties!

Cachot en Fort St. Gertrudis

De handtekening is gezet: Cachot en Fort St. Gertrudis  in Geertruidenberg zijn officiële trouwlocaties. Er worden al jaren mooie evenementen gegeven in deze monumentale panden van Hier. evenementen- en feestlocaties. Maar nu ook het officiële gedeelte van de bruiloft er kan plaatsvinden, is het nog aantrekkelijker om dé grote dag hier te vieren.

“De huwelijksdag is een unieke belevenis voor het bruidspaar, de familie, de gasten maar ook voor ons, zei Roland Ernst directeur Arjan van Dijk Groep. “De allermooiste gelegenheid voor een onvergetelijk feest! Huwelijksfeesten vinden wij fantastisch om te organiseren. Het contact met het bruidspaar is altijd persoonlijk. Elke bruiloft is anders en uniek. Dat er, naast het Kruithuis Arsenaal in Woudrichem, ook in deze twee locaties het officiële Ja-woord gegeven mag worden is weer een mijlpaal in onze geschiedenis bereikt en dat geeft ons en het bruidspaar de mogelijkheden om er echt één geheel van te maken! ” aldus Roland. Hier staat Hier. evenementen- en feestlocaties natuurlijk helemaal achter en we nemen dit graag over.

Trouwlocaties met karakter!

Geertruidenberg is een karakteristieke vestingstad tussen Breda en Gorinchem en beschikt over twee pareltjes: het Fort St. Gertrudis en het Cachot. In het Fort St. Gertrudis zijn diverse uiteenlopende sferen mogelijk. Het Fort St. Gertrudis beschikt over diverse zalen. Elke zaal met een eigen sfeer. Zo is er een strakke witte Club maar ook  een Bruine Kroeg en een heuse Fabriek. De zalen hebben naast een verschillende sfeer, ook een verschillende grootte. In het kleinere zusje van het Fort, het Cachot vindt u juist een moderne knusse thuissfeer waar het in de winter heerlijk warm en knus is voor de schouw en waar u in de zomer fantastisch kunt vertoeven op het terras.

Met Fort St. Gertrudis en  Cachot hebben we er 2 bijzondere trouwlocaties bij!