Ja, ik wil!

 

‘Ja, ik wil!’ Je bruiloft organiseren begint vanaf dat ene, alleszeggende moment. En dat voelt vaak als een intense rollercoaster: welke bijzondere trouwlocatie kies je? Wie nodig je uit? En hoe gaat het trouwfeest eruit zien? De hectiek wordt afgewisseld met mooie, ontroerende momenten. Denk aan het uitzoeken van de perfecte jurk, het vinden van comfortabele bijpassende schoenen. Wegdromen met de eerste ontmoeting nog vers in het geheugen. Deze speciale dag zal om jullie draaien, en dan hoort alles natuurlijk te kloppen, inclusief de trouwfeest locatie.

Trouwfeest locatie brabant

Samen hebben jullie vast al een idee over hoe de locatie voor het trouwen en trouwfeest locatie eruit moeten zien. Is de locatie voor het trouwen en de locatie voor het trouwfeest op dezelfde plek? Wordt jullie bruiloft locatie romantisch, bourgondisch, chique of juist trendy? Wie weet hebben jullie zelfs al een bepaald thema in gedachten voor het trouwfeest. Dan zullen plannen gemaakt moeten worden zodat dat de gehele trouwfeest locatie in dat thema zal staan.

Ieder koppel heeft zo zijn specifieke trouwwensen en daar worden wij blij van. Blij omdat we het bijzonder vinden om jullie speciale moment te vertalen naar een unieke huwelijksdag bij één van onze trouwfeest locaties. We beschikken over vier trouwlocaties in Brabant met ieder een eigen karakter. Voor iedere bruiloft de juiste trouwfeest locatie? Je droomlocatie vind je HIER.!

’t Kruithuis Arsenaal
Woudrichem

PUUR! Achter de Markt
Geertruidenberg

Fort St. Gertrudis
Geertruidenberg

Jaiselings Royal Palace
Wernhout

Huwelijk organiseren? Eerst de trouwlocatie zien!

Al volop op zoek naar een bruiloft locatie? We begrijpen dat je graag eens gaat kijken bij die bijzondere plek die je op het oog hebt. Daarom wordt er om de drie maanden een open trouwlocatie georganiseerd bij onze locaties. Zo kunnen alle toekomstige bruidsparen een kijkje nemen op de locatie waar ze graag willen trouwen. Ben je al begonnen met je bruiloft organiseren en wil je graag eens rondkijken? Kijk dan voor de exacte datums en tijden in onze agenda.

Locatie trouwfeest

Je huwelijk organiseren gaat natuurlijk verder dan de trouwfeest locatie zelf. Daarom staat het ervaren team van Hier. event locaties voor je klaar om jullie dag onvergetelijk te maken. Benieuwd hoe? Bekijk ons gehele aanbod bruidsarrangementen in onze brochure hieronder!

HIER. DE BROCHURE

Vraag ‘m HIER. aan!

 

HIER. DE OFFERTE

Bij een bruiloft komt veel meer kijken dan alleen een locatie. Shirley Voeten is onze interne trouwspecialist. Zij kan jullie helpen met al jullie wensen. Vraag hier je offerte aan.

 

Bruiloft locatie
Bruiloft organiseren
Trouwfeest
Unieke trouwlocaties