Bruiloft taart

 

Alles aan de trouwdag moet perfect zijn. Zo ook de taart, er zijn veel verschillende mogelijkheden. Op deze pagina lees je wat die mogelijkheden zijn, wat de trends zijn en krijgen jullie tips om ervoor te zorgen dat jullie de bruiloft taart krijgen die precies goed is voor jullie grote dag!

De kers op de taart

De bruiloft taart is de kers op de taart van de bruiloft. Heel de bruiloft moet tot in de puntjes verzorgt zijn, de bruiloft taart ook. Een bruiloft taart is persoonlijk. Het gaat erom wat jullie lekker, mooi en handig vinden. Je kunt kiezen om de taart zelf te regelen of om dit te laten verzorgen door ons. Natuurlijk houden wij rekening met jullie wensen.

Trends

Het is tegenwoordig erg populair om foto’s op de taart te laten printen. Dit maakt de taart persoonlijker. Wat je ook steeds meer ziet zijn bruiloft cupcakes met een kleine foto erop. Cupcakes zien er gezellig uit en geven gemak doordat er geen stukken taart hoeven worden gesneden. Er zijn ook trends qua de inhoud van de taart. Steeds meer mensen zijn bezig met gezonde, calorie arme, duurzame, biologische, vegetarische en lekkere voeding. De taart kan dit ook allemaal zijn.

Smaken bruiloft taart

De taart moet natuurlijk heel lekker zijn. Houd er met het kiezen van de smaak van de taart rekening mee dat niet alleen jullie maar ook de gasten de taart lekker moeten vinden. Kies dus niet voor een hele sterke smaak, tenzij je weet dat jullie gasten deze smaak net als jullie erg lekker vinden. Het is ook mogelijk om smaken te combineren zodat er een ware smaakexplosie ontstaat. Smaken die goed te combineren zijn, zijn mokka & karamel, aardbei & banaan, vanille & witte chocola en nog veel meer. Houden jullie wel van alcohol door jullie taart? Dan is een taart met boter crème en likeur erin misschien wel iets voor jullie.

Bruiloft taart
Bruiloft taart

Bruiloft taart tips

Om ervoor te zorgen dat alles goed gaat met de taart hebben we een aantal tips voor jullie. Zo is het handig om eerst een kleine proeverij te doen voor je de smaak uit kiest zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Ook moet je rekening houden met extra kosten voor bezorging, koeling, opbouwen taart etc. zodat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Tot slot hebben we de tip om gevoel in de taart te verwerken, laat smaken terug komen die je aan mooie momenten doen herinneren. Misschien hebben jullie op jullie eerste date wel een aardbeien dessert gegeten samen.. Hoe leuk als dit verwerkt zit in jullie bruiloft taart?!

Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Plan je afspraak.
Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!