Bruiloft Susanne en Jozef

Tussen de bastions en bolwerken midden in het Brabantse vestingstadje Geertruidenberg vond de bruiloft van Susanne en Jozef plaats. Zij vierden hun huwelijksdag in de twee unieke locaties Fort Sint Gertrudis en het Cachot.

Op 16 april 2022 gaven zij elkaar het ja- woord in het Cachot. Rond het middaguur betraden zij het altaar. Omringd door hun lieve vrienden en familie begonnen zij met de huwelijksceremonie. Nadat zij elkaar het ja- woord hadden gegeven en getoast op de liefde met hun familie was het tijd om door te gaan naar de Bourgondische zaal.

Hier heeft het diner plaatsgevonden. Susanne en Jozef wilden graag een informele ongedwongen sfeer tijdens hun diner. Vandaar dat zij ervoor gekozen hebben te dineren in buffetvorm. Met een lange dinertafel in het midden van de zaal konden de 40 diner gasten aansluiten bij het luxe buffet. Compleet ingericht op de wensen van Susanne en Jozef.

Na het diner brandde om 8 uur het feest los in de fabriek. Onder leiding van DJ Bas werd er tot in de late uurtjes gefeest. na afloop van het feest bracht onze buschauffeur alle avondgasten weer veilig thuis met de American schoolbus.

Wij wensen Susanne en Jozef nog veel liefdevolle jaren samen.