Bruiloft styling

De styling van jullie bruiloft, zeker niet onbelangrijk. Wij van HIER.locaties beschikken over prachtige gethematiseerde locaties. Fort Sint Gertrudis beschikt over een moderne club, een bourgondische zaal, een binnenplaats en een fabrieks thema hal. Hebben jullie speciafieke wensen voor de styling of een thema? Dat is geen probleem, we maken de styling graag speciaal voor jullie. Twijfelen jullie nog over wat voor styling je wilt voor de bruiloft? Op deze pagina lees je wat de trends zijn, over welke thema’s wij beschikken en wat tips om de styling zo te maken dat het een echte droombruiloft wordt.

Kleuren

Het is misschien leuk om rekening te houden met welke kleuren wat betekenen in de bruiloft styling. Elke kleur heeft namelijk een eigen betekenis. Zo staat rood voor liefde & passie en staat wit voor puurheid & schoonheid. Deze kleuren zijn leuk te verwerken in bijvoorbeeld: boeketten, ballonbogen, huwelijksuitnodigingen, slingers, boorden en ander decor. Ook kun je de kleuren combineren waardoor jullie bruiloft styling echt begint te stralen. Houd hierbij rekening met welke kleuren wel goed samen gaan, bijvoorbeeld: zwart & wit, geel & blauw, zwart & oranje en paars & blauw. Pas op voor vloekende kleuren zoals bijvoorbeeld: groen & rood, geel & paars en blauw & oranje.

Trends bruiloft styling

Het is tegenwoordig erg populair om buiten te trouwen. Dit komt doordat het fijn is om te trouwen in openlucht en met daglicht, maar ook omdat je wanneer je buiten trouwt hier unieke stylingen kan aanbrengen. Lampionnen worden steeds meer gezien op trouwlocaties. Lampionnen geven erg sfeervolle en rustige verlichting. Persoonlijke styling is de styling van nu. Denk aan slingers met jullie namen erop, ballon decoratie in jullie lievelingskleuren of zelfs grote borden met jullie namen en/of foto’s erop! Door deze styling wordt de bruiloft onvergetelijk voor zowel de gasten als voor jullie.

Bruiloft styling lampion
Bruiloft styling boord

Tips bruiloft styling

De bruiloft moet natuurlijk onvergetelijk worden. Dit doe je natuurlijk door een mooi en persoonlijke styling. Maar hoe zorg je nou voor de perfecte bruiloft styling? Onze eerste tip is om te kiezen voor een styling met een verhaal. Onze tweede tip: “Ga voor een persoonlijke styling, maar niet te persoonlijk” Kies een styling die voor jullie betekenis heeft, maar houd wel in je achterhoofd dat de gasten het ook mooi moeten vinden. Tot slot willen we jullie meegeven om je vooral niet te druk te maken om de styling, het zijn jullie wie de dag natuurlijk echt stijl geven.

Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Plan je afspraak.
Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!

   


  Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 – 727 040

  Neem contact op

  Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

  Vraag een offerte aan.

  Vraag offerte aan