fbpx
 

Bruiloft locatie Brabant

 

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen & zijn op zoek naar een geschikte bruiloft locatie in Brabant! Dit is natuurlijk hartstikke spannend, je gaat immers niet iedere dag trouwen. Bij de organisatie van een bruiloft komt veel kijken, de locatie, wie nodig je allemaal uit, de datum en kunnen we gokken op het weer? Allemaal zaken die door je hoofd schieten en door die van je aanstaande. Samen gaan jullie zoeken en nadenken over wat jullie zouden willen, en waar? Het kiezen van een bruiloft locatie is hierbij een belangrijke én vaak de duurste keuze. HIER. trouwlocaties heeft wellicht de ideale bruiloft locatie in Brabant voor jullie.

Vier je bruiloft HIER.

Genoeg om over na te denken voor de locatie van jullie bruiloft. HIER. trouwlocaties beschikt over twee officiële trouwlocaties, Het Cachot en Fort Sint Gertrudis.

Fort Sint Gertrudis – Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Nu doet Fort Sint Gertrudis dienst als unieke locatie voor bijeenkomsten, evenementen en feesten.

De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen verschillende bijzondere zalen, van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal. De ruimtes kunnen aan elkaar verbonden worden, tot één zaal. Zo kunnen word het sfeervol maken voor grote en kleinere gezelschappen. In totaal kunnen we in Fort Sint Gertrudis maar liefst zo’n 1150 gasten verwelkomen. Het prachtige rijksmonument Fort Sint Gertrudis maakt indruk!

 

Het Cachot – Het Cachot is in 1836 gebouwd als een bomvrij kruitmagazijn. Tijdens de oorlog deed het gebouw dienst als openbare schuilplaats voor de bewoners van de Elisabethstraat.

Vandaag de dag is Het Cachot een hippe evenementenlocatie. Het heeft een buitenterrein wat zorgt voor een bohemien sfeer. Toegang tot deze geweldige ruimte krijgt u via de zware eikenhouten deuren. De schouw, grote kroonluchters en witte kalkmuren met veel mooie accenten zorgen samen voor een modern en romantisch geheel. Geschikt voor een schitterende trouwdag met een knalfeest aan het eind!

Kom eens langs! Dan laten wij jullie deze prachtige locaties zien. Ze liggen namelijk op een loopafstand van elkaar, eventueel zou je de locaties met elkaar kunnen combineren op jullie trouwdag.

Trouwlocatie Fort Sint Gertrudis
Cachot