Bruiloft feestlocatie

 

Jullie zijn opzoek naar de geschikte bruiloft feestlocatie. Dan zijn jullie bij HIER. trouwlocaties op de juiste plek. Met twee officiële trouwlocaties in het historische Geertruidenberg, kunnen we alle kanten op. Geen vraag is ons te gek en wij gaan hier graag met jullie over in gesprek. Ons team met professionals, helpen jullie graag aan de juiste feestlocatie voor die éne dag. Voor het bezichtigen van de locaties neem even contact met ons op. Wij laten jullie graag de locatie(s) zien.

Van ceremonie tot feestavond

Bij een HIER. trouwlocatie kunnen jij en je aanstaande terecht voor de gehele invulling van jullie trouwdag. Van de ceremonie tot aan de lunch en van het diner tot aan de feestavond. Samen met jullie gasten is er misschien een proostmoment met taart? Of hadden jullie hier andere ideeën over? We gaan er een mooie dag van maken, jullie gaan immers trouwen!

De locaties

Fort Sint Gertrudis en Het Cachot liggen beide in Geertruidenberg, achter de oude markt van Hollands eerste stad.

Fort Sint Gertrudis – Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Nu doet het dienst als een unieke locatie voor allerlei bijeenkomsten, evenementen en bruiloften. De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen veel bijzondere ruimtes, van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal.

Het Cachot – Het monumentale pand was vroeger een kruitopslag en is sinds 1988 een evenementenlocatie. Het pand bestaat uit één sfeervolle, intieme zaal. De schouw, grote kroonluchters en witte kalkmuren met veel zwarte accenten zorgen samen voor een stijlvol geheel. Het Cachot is geschikt voor de ceremonie, een intiem diner en voor de feestavond. Voor een bruiloft tot ongeveer 130 gasten.

De trouwlocaties liggen op loopafstand van elkaar. Sommige bruidsparen kiezen er daardoor voor om locaties en/of zalen met elkaar te combineren tijdens hun trouwdag. Zo verander je door de dag heen van sfeer en omgeving. De hele bruiloft op dezelfde locatie zorgt voor meer rust, gasten hoeven dan niet te verplaatsen. De ceremonie, het diner en de feestavond zijn dan op 1 plek.

Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Plan je afspraak.
Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!