JA, ik wil!

Vanaf het moment dat je roept ‘JA, ik wil!’ voelt het vaak als een rollercoaster als het gaat om het organiseren van je bruiloft. Mooie, ontroerende momenten bij het uitzoeken van de jurk en stress bij het vinden van de bijpassende lekker zittende schoenen. Wie nodig je uit en hoe en waar ga je het huwelijk laten plaatsvinden? Het wordt jullie speciale dag en alles moet kloppen.

Jullie hebben waarschijnlijk al een idee over hoe jullie feest en locatie er uit moeten gaan zien. Romantisch, bourgondisch, chique, trendy of juist een thematisch trouwfeest. Je hebt zo je specifieke wensen en daar worden wij blij van. Blij omdat wij het bijzonder vinden om jullie speciale moment te vertalen naar een unieke huwelijksdag bij één van onze locaties. We beschikken over vier trouwlocaties in Brabant met ieder een eigen karakter. Vind jullie droomlocatie HIER.!

J

Om de drie maanden wordt er een open trouwlocatie georganiseerd bij Fort St. Gertrudis, PUUR! Achter de Markt en ’t Kruithuis Arsenaal. Op die manier kunnen alle toekomstige bruidsparen een kijkje nemen op een van onze trouwlocaties. Kijk voor de exacte datums en tijden bij onze agenda.

Nieuwsgierig geworden naar onze bruidsarrangementen? Bekijk hier onze gehele brochure!

Direct contact opnemen kan via: trouwen@hierlocaties.nl

HIER. bruiloft

HIER. DE OFFERTE

Een indicatie van de opties die u HIER. heeft? Wij hebben aan een paar woorden genoeg. Vul ze vrijblijvend in en wij nemen graag contact met u op met passende voorstellen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

HIER. DE BROCHURE

Vraag ‘m HIER. aan!

Kies een brochure:Jaiselings Royal PalaceFort St. GertrudisPUUR! Achter de MarktKruithuis Arsenaal

Locatiebrochure
Bruidsbrochure
Kerstmarktbrochure
Zomermagazine
Wintermagazine