HIER. je meeting

Voor alle medewerkers en/of relaties een meeting organiseren, waarbij de boodschap ook nog blijft hangen, dat is al uitdaging op zich. Vergeet de voor de hand liggende vergader- en congreslocaties! Heb je er wel eens aan gedacht om de halfjaarcijfers te bespreken tijdens een healthy breakfast? De business events van nu gaan verder! Elk detail dient aangepast te zijn aan jouw meeting. Onze specialisten zijn door hun jarenlange ervaring en hun neus voor innovatie inmiddels experts in het organiseren van een zakelijk event met nét dat beetje extra, dat de bijeenkomst een meerwaarde geeft.

Samen eten, verbindt!

Onze Chef’s Table is the place to be om netwerken naar een ander niveau te brengen. Shared dining in ontspannen sfeer bij onze Chef aan de keukentafel, terwijl de gasten het menu in etappes bereiden.

Veel vergaderingen beginnen wanneer de gasten precies in hun engeriedip zitten, namelijk een uurtje na de lunch of rond de klok van vier. Onze chefs zorgen dat jouw gasten via brainfood gevoed worden met de juiste hoeveelheid energie. Ze spelen met hun gerechten in op het gewenste concentratieniveau.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden meetings bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! Veel bedrijven hebben dit mogen ervaren bij de evenementenlocaties van HIER.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN? NEEM HIER. CONTACT OP!