Bollekes Festival

Op 4,5 en 6 juni 2022 vond het Bollekes Festival plaats in evenementenlocatie Fort Sint Gertrudis. Fort Sint Gertrudis was dit weekend “The perfect place to beer”. Tijdens het Bollekes Festival eerde wij “Het Bolleke” van brouwerij De Koninck.  

Je kon tijdens het drinken van dit overheerlijke speciaalbiertje genieten van diverse muzikale acts. Bands als de Young Stage Band. De Jan van Brusselband en Sam Knoop kwamen ook dit weekend voorbij.  

“Het Bolleke” was niet het enige speciaal biertje dat dit weekend geschonken werd. De biertjes Duvel, Vedette en Brouwerij ’t IJ werden ook geëerd door onze gasten. Dat is pas echt genieten geblazen!  

Ook voor een hapje kon je het hele weekend terecht. Er werden verschillende fingerfood geserveerd. Zo was er voor ieder wat wils.  

Uiteraard werd ook aan de allerkleinste kaboutertjes gedacht tijdens dit weekend. Zij konden zich eindeloos vermaken in het voor hun gecreëerde kabouterdorp. Tussen de paddenstoelen vonden verschillende activiteiten en animatie plaats. Ook voor deze kabouters was er natuurlijk een lekker hapje en drankje geregeld.  

Wij hebben erg genoten van het Bollekes Festival. Wij kijken uit naar de volgende editie van het Bollekes Festival!

Festival of evenement organiseren?

Wil je ook een evenement of festival organiseren bij één van de HIER. Locaties? Leuk, neem vandaag nog contact met ons op! Dan horen we graag jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan