Bedrijfslancering MetWerk

Bedrijfslancering MetWerk

HIER. locaties is een karakteristiek en stijlvol pand in Geertruidenberg uit 1776 dat door de jaren heen is omgebouwd tot een prachtige evenementenlocatie. Door onze strategische ligging kunnen wij voor zakelijk en particulier een perfecte dag naar wens verzorgen. 

Onlangs hebben wij op 15 juli MetWerk mogen ontvangen. MetWerk is hét zakelijke netwerk gericht op inclusief ondernemen. Succesvol en sociaal ondernemen is hun motto. Voor de lancering van deze stichting naar HIER. locaties en wij zijn blij dat we deze dag voor hen hebben mogen verzorgen.

Deze dag zag er als volgt uit: 

MetWerk is de avond begonnen met een ontvangst met een drankje en een kleine culinaire invulling. Vervolgens hebben zij hun avond vervolgt met een plenaire speech op ons podium compleet met licht en geluid op ons podium. Als afsluiting van de avond hebben wij een vier gangen walking diner mogen verzorgen.

Personeelsfeest

Voor verschillende zakelijke ingevingen kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld een personeelsfeest.

Laat je medewerkers samen plezier maken, zo komen ze nader tot elkaar en zul je zien dat dat resulteert in een sterkere en succesvollere organisatie. Daarnaast is een personeelsfeest een uiterst geschikte manier om je personeel te bedanken en te belonen voor het werk wat zij voor jou verricht hebben. Bovendien motiveer je ze ook weer om de komende periode nog betere resultaten te verkrijgen.

Bij HIER. worden je zakelijke events een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn. Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer!

Relatie evenement

Laat je relaties door middel van een relatie evenement zien dat je ze waardeert. Daarnaast is het een perfecte manier om je relaties wat dichter bij je organisatie te krijgen en de feeling met je organisatie te vergroten.

Ben je van plan om in de nabije toekomst een relatiedag te organiseren? Laat je dan niet verrassen! Er komt heel wat meer bij een relatiedag kijken dan menig ondernemer denkt. Bij HIER. event locaties weten we waar je zeker rekening mee moet houden tijdens het organiseren van een relatiedag.

Congres(tival)

Een hele dag luisteren naar PowerPoint presentaties in een warme, inspiratieloze zaal is voor je gasten geen pretje om te bezoeken. Om deze congressen op te fleuren is er een nieuw fenomeen ontstaan; het congrestival. Een combinatie van een leerzaam congres en de ontspannende sferen van een festival. Uiteraard is een goede voorbereiding dan noodzakelijk. Omdat het organiseren van een congrestival geen ‘piece of cake’ is, helpen wij graag!

Natuurlijk denken wij graag met je mee over de invulling van jouw dag en wellicht andere opties voor uw zakelijke partij. 

Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.