Audax uitgelicht

 

Al 15 jaar was er geen personeelsfeest georganiseerd bij Audax Logistiek B.V. Het was dus hoog tijd dat daar verandering in kwam. Op zaterdag 2 november was het dan zover. De 800 gasten werden vanaf een uur of 6 ontvangen met een heerlijke Hollands drankje. Iedereen werd welkom geheten door de drie directeuren van Audax. Waarna het startsein werd gegeven voor het spetterende feest.

LET’S EAT & PARTY!
Het motto van de avond was  ‘Let’s eat & party!’ In alle zalen van Fort St. Gertudis was iets te beleven. Iedere zaal had zijn eigen thema, gekoppeld aan een van de bladen. Van een over-de-top glossy room tot aan een waar healthy festijn en van een friends zone tot aan een geheime ruimte! De avond zat bomvol entertainment. In de Amsterdamse kroeg die goede oude tijd kon er gezellig met de collega’s een Hollandse Quiz gespeeld worden. Ondertussen werd er in de Weekend Club de cocktailbar open gegooid en werden en heerlijk cocktails gemaakt.

Niemand ging met honger naar huis, want de magen konden goed gevuld worden. Er was veel lekkers te verkrijgen tijdens de feestavond. Zo kon je je bordje heerlijk volscheppen bij het stampottenbuffet. Een XXL broodje hamburger halen in de Friendszone of allerlei zoetigheden snoepen bij de Donutwall en chocoladefontein. Niemand kwam iets te kort.

EEN FEEST OM NOOIT TE VERGETEN!
Tegen de klok van twaalf, kwam er jammer maar helaas een eind aan het spetterende personeelsfeest van Audax. De 800 gasten verlieten tevreden maar voldaan het feest. Het was een geslaagd personeelsfeest waar nog lang over nagepraat gaat worden!

Barber
audax-1
Chocolade fontein
PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?