HIER. DENKEN WIJ MEE

Ook voor komende winter hebben we weer heerlijke arrangementen voor jullie samengesteld. De arrangementen zijn allemaal los te boeken. Kijk snel verder op deze pagina! 

Staat de winter al bijna voor jou deur? Wil je graag samen een keer nadenken over een leuk winters event? Neem contact op.

Stel je eigen kerstpakket deze winter samen op het Fort St. Gertrudis

Deze winter is Geertruidenberg the coolest place on earth. In december 2018 wordt de prachtige locatie Fort St. Gertrudis weer omgebouwd tot een echt winters stadsplein. In combinatie met onze ‘Christmas shopping’ arrangementen laten we de winter niet zomaar voorbij gaan op Fort St.Gertrudis. De meterslange gekleurde lampjes, de dennenbomen met besneeuwde toppen en de knusse terrasjes zorgen voor de perfecte sfeer om samen met je collega’s of zakenrelaties je eigen kerstpakket te shoppen.

Klik hier om het arrangement te lezen!

Frisse start van het nieuwe jaar

Dauwtrappend en met een frisse bries door de haren op naar de frisse start van het jaar! Dit powerontbijt, aan een lange ontbijttafel met energierijke gerechten en powerdrankjes, is ideale manier om het nieuwe jaar vol energie te starten.

Klik hier om het hele arrangement te lezen! 

Jetzt geht’s los!

Brrrr, de winter is begonnen. De donkere dagen zijn aangebroken, de openhaard gaat overuren draaien en de dikke truien komen uit de kast. De gastheer en gastvrouw van het befaamde Gasthof der Somweber staan met warme chocomelk en glühwein voor je klaar. Een ruimte volledig gedecoreerd met skigondels, sneeuw, ski’s, houten tafels met die typische rood/wit geblokt tafelkleedjes, zie jij het al voor je?

Klik hier om het hele item te lezen!

Winterproof Green Egg Masterclass

Dit jaar zijn onze locaties omgetoverd tot een prachtig winters paradijs. Dit jaar bieden wij onder andere een winterproof Green Egg Masterclass aan. HIER. event locaties beleef je vast een voorproefje op de feestdagen.

Klik hier om verder te lezen over deze masterclass!

Meer informatie nodig?
Neem dan contact met ons op!

HIER. KUN JE KIEZEN

Staat er een salesmeeting, productpresentatie, personeelsfeest, ontbijtvergadering, of jubileum op de agenda? HIER. kiest u niet alleen zelf de meest geschikte, unieke locatie. U bepaalt ook zelf wat u van ons nodig heeft om een succes te maken van uw business event.

ALLES KAN. NIKS MOET

Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep wijzen wij u feilloos de weg naar een inspirerende dagvoorzitter, passende catering, decor, bediening, belichting en busvervoer. Alles kan. Niks moet. HIER. ziet u het zelf…