[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HELLO WINTER

Nog even en dat zit de zomer er weer op. De hoogste tijd om te beginnen met het organiseren van jullie eindejaarsevenement. Ter inspiratie hebben we een aantal arrangementen voor jullie vormgegeven. Of het nu gaat om een gezellige winterse borrel, een personeelsfeest, een jubileum of de eindejaarsmeeting. Wij zetten de perfecte sfeer voor jullie weg!

Wij helpen je graag bij het organiseren van een event op onze HIER. event locaties! Groots uitpakken dit najaar? Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden events bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn!

AFTER SUN FESTIVAL
AFTER SUN FESTIVAL

De warme zonnestralen verliezen hun kracht en de herfst is in aantocht. Een heerlijk moment om nog even na te zomeren in onze mega lekkere zitzakken. De verschillende foodtrucks en cocktailbaren zijn binnen handbereik op Aftersun Festival. Klets na over de vakantie en maak je op voor de laatste loodjes van het jaar. Het beloven nog drukke maanden te worden. De zon gaat onder op Aftersun Festival en het kampvuur wordt aangestoken. Een gezellig bandje zorgt voor een heerlijke sfeer!

MEER INFO!
OOST WEST THUIS BEST
OOST WEST THUIS BEST

Zoooo, rek je nog maar is goed uit, gaap nog maar een keer en zet voor de laatste keer je wekker een uurtje later want na deze heerlijke zomervakantie is het weer tijd om aan de bak te gaan! Sluit de zomervakantie goed af en geef een gezamenlijke aftrap. In heerlijke huiselijke sferen geniet je aan grote lange tafels van diverse gerechten. Je kunt je verhalen delen op de bank rondom de openhaard en speel een spelletje aan de keukentafel. Want Oost, West, op je werk is het toch weer het best!

Meer info!
SNOW FEVER
SNOW FEVER

Een prachtige witte wereld. Daar dromen we al een aantal jaar van. Helaas laat koning Winter ons nog iets te vaak in de steek. Op onze locaties is het dit jaar wel wit. Alsof je je waant in het paleis van de ijskoningin. Banken met witte pluche kleden, schitterende diamanten in besneeuwde bomen en diverse Eskimo’s die je voorzien van ice cold drinks en bijpassende bites. Met hamer en bijtel gaan jullie aan de slag om een prachtige creatie te maken uit een blok ijs. Wie maken de mooiste?

Meer info!
BOOOOST YOUR BUSINESS
BOOOOST YOUR BUSINESS

Ben jij een echte waashals? Ontdek het bij BOOOOOOOOst your business. Een teambuilding of meeting is nog nooit zo spannend geweest! Voorzichtig opent de gastheer de gameroom, het is donker en het blijft donker. Komen jullie hier samen aan uit? Wel te hopen want achter de deur staan onder andere heerlijke pittige pompoenballetjes, chocolade grafstenen mouse en een bloody mary op jullie te wachten. Kippenvel over je hele lichaam wanneer je aandacht snel ergens anders naar toe schiet als je in de hoek van de ruimte een vreemd geluid hoort…

Meer info!
INPAKFABRIEK
INPAKFABRIEK

‘‘Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.’’ En wel naar… de inpakfabriek! De fabriek van Fort St. Gertrudis opent dit jaar weer haar deuren voor de inpakpieten. Deze pieten zijn nog hard op zoek naar versterking. Zouden ze alles wel op tijd afkrijgen? Kom helpen en wie weet worden jullie straks door sinterklaas uitgeroepen tot échte inpakpieten! Na al dat harde werken ploffen jullie neer en kan er worden genoten van heerlijke versnaperingen en drankjes.Want ja wie zoet is krijgt lekkers! Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij zijn hulppieten met lege handen naar huis laat gaan, er wacht nog een leuk cadeautje!

Meer info!