Arjan van Dijk Groep

 

Een succesvol event is van onschatbare waarde. Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. Wij van de Arjan van Dijk Groep zijn niet voor niets de Bedenkers van Beleving. Met al meer dan 40 jaar ervaring heeft de Arjan van Dijk Groep al bijna alles mee gemaakt in de evenementenbranche.

Wij streven elke keer weer naar een unieke ervaring die perfect aansluit bij het bedrijf. Een optimale beleving staat op nummer één. Of je nu een personeelsevent, relatiedag of jubileumfeest organiseert, ons jonge, dynamische en gepassioneerde team zit vol ideeën en staat voor je klaar. Wij maken van je evenement een visitekaartje voor jouw bedrijf!

Event marketing
Event marketing

EVENT MARKETING

EVENT MARKETING omvat veel meer dan alleen maar een feestje geven of een leuke bijeenkomst organiseren. Het voegt een nieuw kanaal toe aan de marketingmix. Wat zorgt voor mooie kansen. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Brand activation
Brand activation

BRAND ACTIVATION

Bereik je doelgroep op een onvergetelijke manier met BRAND ACTIVATION! We bedenken een onderscheidende actie en zorgen dat je publiek je merk beter begrijpt. Om uiteindelijk zelfs je sales een flinke boost te geven.

Customer engagement
Customer engagement

KLANTLOYALITEIT

“Loyale klanten bestaan niet meer?!” Niets is minder waar! Maar in een tijd waarin ieder merk een spaarprogramma heeft en alles digitaliseert heb je net even iets meer aandacht nodig voor echte CUSTOMER ENGAGEMENT.

Employee engagement
Employee engagement

EMPLOYEE ENGAGEMENT

Betrokken medewerkers zijn schaars. En als je ze eenmaal binnen hebt moet je ze ook nog weten te behouden. Daarom is het belangrijk om de EMPLOYEE ENGAGEMENT van je medewerkers continu te versterken.