PINTEN, PROEVEN & PRATEN

Na een aantal mooie jaren als directeur nam meneer Boer afscheid van Van Beest. Dit mocht niet zomaar voorbij gaan en om hem te bedanken voor de mooie jaren werd een afscheidsfeest georganiseerd.

Op 31 januari kwamen de gasten in twee bussen aan op de markt in Geertruidenberg. Het feest was bedoeld voor zowel de medewerkers met partner als voor de familie en vrienden van meneer Boer zelf. Na het welkomstwoordje werden de verschillende buffetten en proeverijen geopend.

GENIET NOOIT MET MATE! 
De lekkerste en meest authentieke gerechten waren deze avond te krijgen. Zowel warm als koud. En in de Apotheek werden de gemarineerde gamba’s voor je neus bereidt. Natuurlijk  kan een heerlijk dessert niet ontbreken en daar is dan ook zeker aan gedacht, wat denk je van een Italiaanse tiramisu of een Panna Cotta.

Bij een mooi evenement hoort een uitgebreid drankenassortiment. Bij de bar van de fabriek stond de sommelier klaar om iedereen de heerlijkste wijnen te laten ontdekken. Terwijl onze bierexpert in de Bruine Kroeg stonde te popelen om alle ins en outs over de verschillende soorten speciaal bieren.

Na de toespraak van meneer Boer begon Trio Roept U maar! met spelen. De gasten bepaalde wat zij speelde, uit hun hoofd en op verzoek! Je roept maar en deze akoestische avonturiers speelde het ter plekke voor je. Nadat iedereen nog een late night snack had gekregen en het dankwoord was uitgesproken, was het feest dan toch echt om 00.00u ten einde. Alle gasten keerde weer terug huiswaarts.

Meneer Boer kan terugkijken op een mooi afscheid van zijn tijd als directeur bij van Beest!

Noodles
Borrel
Bierproeverij
Live muziek
Fabriek
Apotheek
BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN?