MENTAL THEO

WC EXPERIENCE

THE CONTAINERS

BABA DJ TEAM

Op vrijdag 1 juni 2018 is de nieuwe traditie van het zuiden geboren! AFGEZUNDERT is de naam!!
Toen bestormde The Memphis Maniacs, de WC Experience en Plork en de Aannemers het podium van Jaiselings Royal Palace! Het was één groot feest!!

Op zaterdag 26 januari 2019 vindt de tweede editie plaats in Jaiselings Royal Palace. Dan gaat het dak eraf met Mental Theo, WC Experience, The Containers en BABA DJ Team!

TICKETS

De ticketverkoop voor Afgezundert op zaterdag 26 januari is van start gegaan! Zeker weten dat je er bij bent? Koop dan snel je tickets!

BOLLE BUIKEN TICKET

Heb je de kortingscode weten te bemachtigen? Koop dan snel je ticket met €5,- korting.

De kortingscode is alleen geldig op het voorverkoop ticket en is maar eenmalig te gebruiken. Daarnaast is deze niet in te wisselen voor geld. De actie loopt t/m zondag 23 december. OP=OP

EARLY BIRD

De eerste 100 early bird tickets zijn UITVERKOCHT!!

VOORVERKOOP

De Afgezundert voorverkoop tickets zijn vanaf maandag 5 november tm vrijdag 26 januari (19.00u) online te koop voor €23,-. Daarna zijn ze aan de deur van Jaiselings Royal Palace te koop voor €25,-

GROEPSTICKETS

Kom je met 10 of meer personen? Maak dan gebruik van de €3 p.p groepskorting! De groepstickets zijn vanaf maandag 5 november tm vrijdag 26 januari (19.00u) uitsluitend online te koop. Aan de deur zijn deze niet meer te koop.

BESTEL HIER JE TICKETS

MEER INFORMATIE

Afgezundert vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019. Vanaf 21.00u gaan de deuren open en zullen rond 03.00u weer sluiten.

Afgezundert is een 18+ feest, dit betekent dat je echt 18 moet zijn om het evenement te betreden. Bij twijfel kan er altijd naar je ID gevraagd worden. Zorg daarom dat je een geldig ID, rijbewijs of paspoort bij je hebt om teleurstelling te voorkomen.

Tijdens Afgezundert is er een bewaakte garderobe voor €1,- per jas. Er kan zowel contant als met de pin worden betaald.

Munten van de vorige editie zijn toegestaan. Nieuwe munten kopen kan zowel contant als met de pin.

Jaiselings Royal Palace beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor de parkeerplaats volg je de borden “Parkeren Afgezundert bezoekers”.

Kom je met de fiets. Volg dan de borden “Fietsen Afgezundert”.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

BUSVERVOER

PENDEL TICKET

Met het pendel ticket kun je heen en terug voor maar €5,-. De pendel service rijdt tussen Rijsbergen – Zundert – Wernhout met als eindbestemming Afgezundert! Zie hieronder de opstaptijden. Voor de vertrektijden zie tijden terug ticket.

Opstaptijden:

Rijsbergen: 20.45u en 21.30u

Zundert: 21.00u en 21.45u

Wernhout: 21.10u en 21.55u

Aankomst Afgezundert: 21.15u en 22.00u

PENDEL TICKET BESTELLEN

HEEN/TERUG TICKET

Met het heen/terug ticket kan je voor €5,- met de bus heen en terug! De bus rijdt van Rucphen naar Schijf naar Achtmaal met als eindbestemming Afgezundert. Zie hieronder de opstaptijden. Voor de vertrektijden zie tijden terug ticket.

Opstaptijden:

Rucphen: 20.30u

Schijf: 20.40u

Achtmaal: 20.50u

Aankomst Afgezundert: 21.00u

HEEN/TERUG TICKET BESTELLEN

TERUG TICKET

Met het terug ticket kan je voor €5,- om 03.10u met de bus terug!

De terug bus komt langs de volgende plaatsen: Wernhout – Zundert – Rijsbergen – Achtmaal – Schijf – Etten-Leur – Breda 

TERUG TICKET BESTELLEN