AFGEZUNDERT

26 januari 2019 | Jaiselings Royal Palace, Wernhout

NIEUWS

Met trots mogen wij een tweede editie aankondigen van Afgezundert op zaterdag 26 januari. Met veel plezier is ons team druk bezig om alles vorm te geven. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Like en volg ons dan op Facebook!

Heb je ons Afgezundert anthem al gehoord? Zorg dat je hem de 26ste mee kan zingen!

LIKE & VOLG ONS OP FACEBOOK

ZE ZIJN ER WEER BIJ!

Onze vrienden van BABA DJ Team zijn er weer bij op zaterdag 26 januari! Jij ook??

De mannen maken ook de winnaar van onze rebus winactie bekend! Dus kijken maar!!

LINE-UP

Na een geslaagde eerste editie met bands als The Memphis Maniacs, de WC Experience en Plork en de Aannemers gaan we ook deze editie weer voor een Afgezundert goede line-up!

Binnenkort maken wij op Afzunderlijke wijze onze line-up van de tweede editie van Afgezundert bekend. Houdt onze Facebook pagina in de gaten!

LIKE & VOLG ONS OP FACEBOOK

TICKETS

De ticketverkoop is van start gegaan! Zeker weten dat je er bij bent op 26 januari? Koop dan snel je tickets!

Er zijn 100 early bird tickets beschikbaar voor €20,-. Wees er dus snel bij en pak deze korting!

KOOP HIER JE TICKETS

LOCATIE

Jaiselings Royal Palace beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor de parkeerplaats volg je de borden “Parkeren Afgezundert bezoekers”.

Kom je met de fiets. Volg dan de borden “Fietsen Afgezundert”.

De locatie is ook te bereiken met het Openbaar Vervoer. Je kunt je reis plannen op 9292.nl vanaf je vertrekpunt naar het Centraal station Breda. Vanuit daar vertrekken er bussen richting Afgezundert. De bussen komen ook langs Etten-Leur, Rucphen, Schijf, Achtmaal, Rijsbergen, Zundert en als eindbestemming Wernhout. Er kan op bovenstaande plaatsen worden opgestapt. Gebruik maken van deze shuttle service? Koop dan vooraf een ticket!

MEER INFORMATIE

Afgezundert vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019. Vanaf 20.30u gaan de deuren open en zullen rond 02.00u weer sluiten.

Afgezundert is een 18+ feest, dit betekent dat je echt 18 moet zijn om het evenement te betreden. Bij twijfel kan er altijd naar je ID gevraagd worden. Zorg daarom dat je een geldig ID, rijbewijs of paspoort bij je hebt om teleurstelling te voorkomen.

Tijdens Afgezundert is er een bewaakte garderobe voor €1,- per jas. Er kan zowel contant als met de pin worden betaald.

Munten van de vorige editie zijn toegestaan. Nieuwe munten kopen kan zowel contant als met de pin.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

FOTO’S

Op 1 juni 2018 vond de eerste editie van Afgezundert plaats! Wat was het gaaf en wat hebben we genoten! Bekijk hier de foto’s!