HIER. WEDDING EVENT

 

We begrijpen dat je graag eens gaat kijken bij die bijzondere trouwlocatie die je op het oog hebt. Daarom wordt er 3 keer per jaar een Wedding Event georganiseerd op onze trouwlocaties. Zo kunnen alle toekomstige bruidsparen een kijkje nemen op de locatie waar ze graag willen trouwen.

WAT KAN JE VERWACHTEN TIJDENS HET WEDDING EVENT?

Op deze avond staan onze medewerkers voor jullie klaar om jullie te ontvangen met een hapje en een drankje. De locatie is volledig gedecoreerd en er zijn verschillende leveranciers aanwezig die jullie bruiloft nog net een beetje meer glans kunnen geven.

Kortom een avond waarop je kennis maakt met onze locatie, onze weddingsspecialisten en verschillende leveranciers.

Uiteraard gaan jullie niet met lege handen naar huis. Een leuke give away die wellicht goede inspiratie kan zijn voor jullie bruiloft, een HIER. bruidsmagazine en diverse folders van mooie bruidsleveranciers maken het bezoek aan onze locatie compleet.

Het eerst volgende Wedding Event vindt plaats op dinsdag 22 september van 18.30u tot 21.30u!

KIJKJE NEMEN IN PUUR! ACHTER DE MARKT?

Op dinsdag 22 september van 18.30u tot 21.30u staan onze medewerkers klaar om jullie onze prachtige locaties in Geertruidenberg te laten zien!

KIJKJE NEMEN IN FORT ST. GERTRUDIS?

Op dinsdag 22 september van 18.30u tot 21.30u staan onze medewerkers klaar om jullie onze prachtige locaties in Geertruidenberg te laten zien!

GRATIS TROUWLOCATIE WINNEN?

Tijdens het Wedding Event maak je kans op het winnen van een gratis trouwlocatie.

Naast de hoofdprijs hebben we ook nog diverse andere leuke prijzen als een glas prosecco voor jullie dag gasten, leuke trouwdecoratie t.w.v. 200 euro of een fles champagne. En het leuke is, jullie hebben altijd prijs!

Wil je kans maken op een gratis trouwlocatie en je laten inspireren door onze locaties? Meld je dan snel hiernaast aan voor het Wedding Event!