HIER. WEDDING EVENT

 

We begrijpen dat je graag eens gaat kijken bij die bijzondere trouwlocatie die je op het oog hebt. Daarom wordt er een op donderdag 4 april en op woensdag 10 april een Wedding Event georganiseerd op onze trouwlocaties. Zo kunnen alle toekomstige bruidsparen een kijkje nemen op de locatie waar ze graag willen trouwen.

Kijkje nemen in Jaiselings Royal Palace?

Op donderdag 4 april van 18.30u tot 22.00u staan onze medewerkers klaar om jullie onze prachtige locatie in Wernhout te laten zien!

Kijkje nemen in PUUR! Achter de Markt?

Op woensdag 10 april van 18.30u tot 22.00u staan onze medewerkers klaar om jullie onze prachtige locaties in Geertruidenberg te laten zien!

Kijkje nemen in Fort St. Gertrudis?

Op woensdag 10 april van 18.30u tot 22.00u staan onze medewerkers klaar om jullie onze prachtige locaties in Geertruidenberg te laten zien!

Wat kan je verwachten tijdens het HIER. wedding event?

Op deze avond staan onze medewerkers voor jullie klaar om jullie te ontvangen met een hapje en een drankje. De locatie is volledig gedecoreerd en er zijn verschillende leveranciers aanwezig die jullie bruiloft nog net een beetje meer glans kunnen geven.

Kortom een avond waarop je kennis maakt met onze locatie, onze weddingsspecialisten en verschillende leveranciers.

Uiteraard gaan jullie niet met lege handen naar huis. Een tasje vol verschillende leuke give aways die wellicht goede inspiratie zijn voor jullie bruiloft, een HIER. bruidsmagazine en diverse folders van mooie bruidsleveranciers maken het bezoek aan onze locatie compleet.

Gratis trouwlocatie winnen?

Tijdens het Wedding Event maak je kans op het winnen van een gratis trouwlocatie.

Naast de hoofdprijs hebben we ook nog diverse andere leuke prijzen als een glas prosecco voor jullie dag gasten, leuke trouwdecoratie t.w.v. 200 euro of een fles champagne. En het leuke is, jullie hebben altijd prijs!

Wil je kans maken op een gratis trouwlocatie en je laten inspireren door onze locaties? Meld je dan snel hieronder aan voor het Wedding Event!

 


PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle ruimte die
pure klasse uitstraalt
GEERTRUIDENBERG 

FORT ST. GERTRUDIS
Van hippe club tot
Bourgondische ruimte
GEERTRUIDENBERG

JAISELINGS ROYAL PALACE
Voormalig klooster met
maar liefst 14 ruimtes
WERNHOUT