THE WEDDING EVENT BY NIGHT

We begrijpen dat je graag eens gaat kijken bij die bijzondere plek die je op het oog hebt. Daarom organiseren we op woensdag 21 november van 18.30u tot 22.00u een wedding event. Tijdens deze bijzondere avond kunnen toekomstige bruidsparen een kijkje nemen op de locatie waar ze graag willen trouwen.

Wat kan je verwachten tijdens het Wedding Event?

Tijdens het Wedding Event staan onze medewerkers voor jullie klaar om jullie te ontvangen met een hapje en een drankje. De locatie is volledig gedecoreerd en er zijn verschillende leveranciers aanwezig die jullie bruiloft nog net een beetje meer glans kunnen geven. Kortom een dag waarop je kennis maakt met onze locatie, onze weddingsspecialisten en verschillende leveranciers. Uiteraard gaan jullie niet met lege handen naar huis. Een tasje vol verschillende leuke give aways die wellicht goede inspiratie zijn voor jullie bruiloft, een HIER. bruidsmagazine en diverse folders van mooie bruidsleveranciers maken het bezoek aan onze locatie compleet.

Gratis trouwlocatie winnen?

Tijdens het Wedding Event maak je kans op het winnen van een gratis trouwlocatie. Naast de hoofdprijs hebben we ook nog diverse andere leuke prijzen als een glas prosecco voor jullie dag gasten, leuke trouwdecoratie twv 200 euro of een fles champagne. En het leuke is, jullie hebben altijd prijs!

Wil je kans maken op een gratis trouwlocatie en je laten inspireren door onze locaties? Meld je dan snel hieronder aan voor dit speciale Wedding Event!

 


PUUR! Achter de Markt Geertruidenberg

Fort St. Gertrudis Geertruidenberg

Jaiselings Royal Palace Wernhout

Kruithuis Arsenaal      Woudrichem