OPEN TROUW ROUTE

 

We begrijpen dat je graag eens gaat kijken bij die bijzondere plek die je op het oog hebt. Daarom wordt er om de drie maanden een Open Toptrouwlocatie Route georganiseerd bij onze bijzondere trouwlocaties. Zo kunnen alle toekomstige bruidsparen een kijkje nemen op de locatie waar ze graag willen trouwen.

Wat kan je verwachten tijdens de Open Toptrouwlocatie Route?

Onze eerst volgende Open Toptrouwlocatie Route is op zondag 14 april. Op deze dag staan onze medewerkers voor jullie klaar om jullie te ontvangen met een hapje en een drankje. De locatie is volledig gedecoreerd en er zijn verschillende leveranciers aanwezig die jullie bruiloft nog net een beetje meer glans kunnen geven. Kortom een dag waarop je kennis maakt met onze locatie, onze weddingsspecialisten en verschillende leveranciers. Uiteraard gaan jullie niet met lege handen naar huis. Een tasje vol verschillende leuke give aways die wellicht goede inspiratie zijn voor jullie bruiloft, een HIER. bruidsmagazine en diverse folders van mooie bruidsleveranciers maken het bezoek aan onze locatie compleet.

Gratis trouwlocatie winnen?

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route maak je kans op het winnen van een gratis trouwlocatie. Naast de hoofdprijs hebben we ook nog diverse andere leuke prijzen als een glas prosecco voor jullie dag gasten, leuke trouwdecoratie twv 200 euro of een fles champagne. En het leuke is, jullie hebben altijd prijs!

Wil je kans maken op een gratis trouwlocatie en je laten inspireren door onze unieke trouwlocaties? Meld je dan snel hieronder aan voor de route!

 


PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle ruimte die
pure klasse uitstraalt
GEERTRUIDENBERG 

FORT ST. GERTRUDIS
Van hippe club tot
Bourgondische ruimte
GEERTRUIDENBERG

JAISELINGS ROYAL PALACE
Voormalig klooster met
maar liefst 14 ruimtes
WERNHOUT