bijzondere trouwlocaties in brabant

Ben je op zoek naar bijzondere trouwlocaties in Brabant? Een unieke trouwlocatie is tegenwoordig voor steeds meer mensen een ‘must’ op deze bijzondere dag. En dat snappen wij bij HIER. event locaties! Elk van onze drie trouwlocaties is op een andere manier bijzonder en uniek. Benieuwd wat onze evenementenlocaties de perfecte, unieke trouwlocaties maakt?

De bijzondere trouwlocatie: Fort St. Gertrudis

Fort St. Gertrudis is een zeer bijzondere trouwlocatie in Brabant. Deze trouwlocatie ligt in Geertruidenberg, de oudste stad van het voormalige Graafschap Holland. Het vestingstadje is een bezienswaardigheid op zich. Via een poortgebouw in de stad kom je op een binnenplaats waar het trotse, monumentale gebouw Fort St. Gertrudis te vinden is.

Het hart van deze unieke trouwlocatie is de binnenplaats. Daaromheen zijn veel diverse en bijzondere ruimtes in verschillende thema’s te vinden. Van een moderne club tot een robuuste, Bourgondische zaal. Je kunt op deze bijzondere locatie terecht voor de volledige trouwdag. Van ceremonie tot receptie en van diner tot feest. Op deze bijzondere trouwlocatie helpen wij graag de wensen van het bruidspaar te vervullen. Zo kunnen we helpen met de indeling en aankleding van de locatie, de catering en het entertainment!

De romantische trouwlocatie: PUUR. Achter de markt

De romantische trouwlocatie PUUR is ook te vinden in het historische Geertruidenberg. Niet alleen is dit een officiële trouwlocatie. Het heeft ook een zeer rijke geschiedenis. Zo deed dit monumentale pand vroeger dienst als wapenarsenaal en werd het daarna een gevangenis. Sinds 1988 is het omgebouwd tot het bijzondere, monumentale pand dat het nu is.

Door de zware eikenhouten deuren kom je binnen in een geweldige ruimte. Wit gekalkte muren met een rij prachtige kroonluchters maken de zaal een trendy geheel. Een echte eyecatcher is de imposante schouw. Deze romantische trouwlocatie past perfect bij een intieme bruiloft. Van ceremonie tot feest. HIER kan alles!

De unieke trouwlocatie: Jaiselings Royal Palace

Het Jaiselings Royal Palace, voormalig klooster, is ondertussen uitgegroeid tot een magisch gebouw. Er is van alles mogelijk. Dat maakt deze locatie een bijzondere en unieke trouwlocatie. Of je nou opzoek bent naar een zaal met een theaterpodium, een sfeervolle lounge, een gezellig café of een hippe discotheek. Op deze locatie vind je het allemaal.

De ruimtes zijn apart te gebruiken, maar juist ook in combinatie! Dit zorgt voor een leuke afwisseling tijdens je bijzondere dag. Het Jaiselings Royal Palace past zich aan jullie wensen aan!

Reviews van onze unieke trouwlocaties

Ben je benieuwd hoe bruidsparen onze bijzondere trouwlocaties hebben ervaren? Bekijk dan hieronder de reviews per trouwlocatie. Heb je zelf genoten van een volledig verzorgde bruiloft? En ben je dolblij over één van onze locaties? Door jouw ervaring te delen, help je andere verloofden met het vinden van een locatie voor hun droombruiloft.

Meer dan unieke trouwlocaties

Onze trouwlocaties zijn niet alleen bijzonder door de ligging en uitstraling. HIER. event locaties helpt ook graag met het organiseren van jouw droombruiloft.

Het organiseren van een bruiloft is ontzettend leuk, zeker als het om jouw speciale dag gaat! Je wilt natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. En daar komt veel bij kijken. Wat moet je allemaal regelen? Wat zijn de laatste trouwtrends? Wat past bij jullie? Samen bekijken we de mogelijkheden en ondersteunen je met het organiseren van jouw droombruiloft!

Aan welke ondersteuning kun je denken?

  • Thema en stijl voor de gehele bruiloft inclusief het feest
  • Advies over de muzikale invulling (denk bijvoorbeeld aan een DJ)
  • Goede bruidsfotografen
  • De beste adressen voor bruidstaarten
  • En nog veel meer!

Één aanspreekpunt: we leggen de lat hoog!

Trouwen is een van de mooiste momenten van je leven. Bruidsparen verdienen daarom de beste begeleiding om van deze dag een groot succes te maken. Vanaf het eerste contact krijg je bij HIER. event locaties te maken met één aanspreekpersoon. Onze specialisten begrijpen dat iedere bruiloft uniek is. Daarom verzorgen wij alles op maat; precies zoals jij wilt.

Een bruiloft kun je niet overdoen. Daarom leggen we de lat erg hoog. Het gehele traject van a tot z wordt verzorgd. We vinden het namelijk belangrijk dat het bruidspaar het vertrouwen heeft dat aan alles wordt gedacht en ze nergens naar om hoeven te kijken. Uiteindelijk zijn onze weddingspecialisten pas tevreden als jij dat ook bent!

Bijzondere en unieke trouwlocaties in Brabant

Meer weten over de bijzondere trouwlocaties in Brabant?

Benieuwd geworden naar de bijzondere trouwlocaties in Brabant en wil je graag meer weten? Bekijk de inspirerende locaties van HIER. event locaties online. Of lees in onze blog hoe jij voor jouw bijzondere trouwlocatie zorgt!

Wil je de trouwlocaties in Brabant komen bekijken? Maak een afspraak met onze trouwspecialist of kom langs tijdens een van onze Open Trouwroute dagen.