Bijzondere trouwlocaties in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar bijzondere trouwlocaties in Brabant? Een unieke trouwlocatie is een ‘must’ op deze bijzondere dag. En dat snappen wij bij HIER. locaties. Onze trouwlocaties zijn bij uitstek geschikt voor jouw bijzondere receptie, unieke ceremonie, uitgebreid diner of knallend trouwfeest!

De historische trouwlocatie: Fort Sint Gertrudis

Fort Sint Gertrudis is een zeer bijzondere trouwlocatie in Noord-Brabant. Deze trouwlocatie ligt in Geertruidenberg, de oudste stad van het voormalige Graafschap Holland. Het vestingstadje is een bezienswaardigheid op zich. Via een poortgebouw in de stad kom je uit bij het trotse monumentale gebouw, Fort Sint Gertrudis.

Het hart van deze unieke trouwlocatie is de Binnenplaats. Daaromheen zijn veel diverse en bijzondere ruimtes in verschillende thema’s te vinden. Van een moderne club tot een robuuste, Bourgondische zaal. Je kunt op deze bijzondere trouwlocatie terecht voor de volledige trouwdag. Van ceremonie tot receptie en van diner tot feest. Op deze bijzondere trouwlocatie in Brabant helpen wij graag de wensen van het bruidspaar te vervullen. Zo kunnen we helpen met de indeling en aankleding van de locatie, de catering en het entertainment!

De romantische trouwlocatie: het Cachot

De romantische trouwlocatie, het Cachot, is ook te vinden in het stadje Geertruidenberg. Niet alleen is dit een officiële trouwlocatie, het heeft ook een zeer rijke geschiedenis. Zo deed dit monumentale pand vroeger dienst als wapenarsenaal en werd het daarna een gevangenis. Sinds 1988 is het omgebouwd tot het buitengewone, monumentale pand dat het nu is.

Door de zware eikenhouten deuren kom je binnen in een geweldige ruimte. Wit gekalkte muren met een rij prachtige kroonluchters maken de zaal een trendy geheel. Een echte eyecatcher is de imposante schouw. Deze romantische trouwlocatie past perfect bij een intieme bruiloft, van ceremonie tot feest. HIER kan alles!

Reviews van onze unieke trouwlocaties

Ben je benieuwd hoe bruidsparen onze bijzondere trouwlocaties hebben ervaren? Bekijk dan hieronder de reviews per trouwlocatie. Heb je zelf genoten van een volledig verzorgde bruiloft? En ben je dolblij over één van onze locaties? Door jouw ervaring te delen, help je andere verloofden met het vinden van een originele trouwlocatie voor hun droombruiloft!

Meer dan een bijzondere trouwlocatie

Onze bruiloft locaties zijn niet alleen bijzonder door de ligging en uitstraling. HIER. event locaties helpt ook graag met het organiseren van jouw originele bruiloft.
Het organiseren van een bruiloft is ontzettend leuk, zeker als het om jouw speciale dag gaat! Je wilt natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. En daar komt veel bij kijken. Wat moet je allemaal regelen? Wat zijn de laatste trouwtrends? Wat past bij jullie? Samen bekijken we de mogelijkheden en ondersteunen je met het organiseren van jouw droombruiloft op een van de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant!

 

Aan welke ondersteuning kun je denken?

  • Thema en stijl voor de gehele bruiloft, inclusief het feest
  • Advies over de muzikale invulling (denk bijvoorbeeld aan een DJ)
  • Goede bruidsfotografen
  • De beste adressen voor bruidstaarten
  • En nog veel meer!

We leggen de lat hoog!

Trouwen is een van de mooiste momenten van je leven. Bruidsparen verdienen daarom de beste begeleiding om van deze dag een groot succes te maken. Vanaf het eerste contact krijg je bij HIER. event locaties te maken met één aanspreekpersoon. Onze specialisten begrijpen dat iedere bruiloft uniek is. Daarom verzorgen wij alles op maat; precies zoals jij wilt.

Een bruiloft kun je niet overdoen. Daarom leggen we de lat erg hoog. Het gehele traject van A tot Z wordt verzorgd. We vinden het namelijk belangrijk dat het bruidspaar het vertrouwen heeft dat aan alles wordt gedacht en ze nergens naar om hoeven te kijken. Uiteindelijk zijn onze weddingspecialisten pas tevreden als jij dat ook bent!

Ook trouwen in de mooiste trouwlocatie in Brabant?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die onze trouwlocaties bieden voor jullie bruiloft? Laat je adviseren door onze weddingspecialisten en neem vandaag nog contact op. Zo maken wij er samen een onvergetelijke dag van!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 040

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan