Themafeesten | Kom in een compleet andere wereld

HIER. event locaties organiseert het gehele jaar door ook themafeesten. Leuk wanneer je een jubileum hebt, iets speciaals met vrienden wil doen of bijvoorbeeld wanneer je als klein zelfstandige een personeelsuitje zoekt.

Hieronder vind je een overzicht van onze themafeesten voor 2019. Een aantal van de themafeesten zijn openbaar en op inschrijfbasis te boeken. De overige themafeesten zijn vanaf een groter aantal te boeken. Ben je geïnteresseerd in de besloten themafeesten? Neem dan contact met ons op via info@hierlocaties.nl of bel direct 0162-587.500.

MIDDELEEUWS FEEST

Reis in Fort St. Gertrudis vijf eeuwen terug in de tijd en schuif aan bij dit bourgondische festijn! Terug naar de tijd van bourgondische glorie, de eerlijke, rauwe tijd van de Middeleeuwen, waar zelfs de verwachtingen van de ware levensgenieter overtroffen worden.

Op 19 januari reizen we weer af naar de Middeleeuwen.

HET GEVOEL VAN HOLLAND
-WINTEREDITIE-

Deze winter is het Kruithuis Arsenaal het trefpunt van de Oer-Hollandse winterse gezelligheid. In een winterse setting waar de knusheid ‘want-in-want’ gaat zie je Nederland vanavond op zijn smalst en… breedst!

Op 16 februari gaan we de winterse kou weer trotseren!

CAMPING HEIDEVREUGD

Hier is de koelbox met bier en de zak chips nooit ver weg! Op de camping is het altijd gezellig en bij de wekelijkse bingo win je altijd een mooi prijsje!

Trek je camping outfit maar uit de kast want op 15 juni gaan we voor een avondje gezellig op vakantie!

DE MUITERIJ

 

Dein mee op de woeste golven van de Muiterij tijdens dit themafeest in Fort St. Gertrudis! Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en sla het vat aan!

Kun jij op 21 september het stoere zeemansbestaan aan?

HET GEVOEL VAN HOLLAND

Laat je in cafe ’t Ganzenbord van Jaiselings Royal Palace overmeesteren door Het Gevoel van Holland met leuke feitjes over dit kleine stukje aarde! Je wordt meegenomen op reis langs Hollandse spelletjes en culinaire specialiteiten.

Voor het gevoel van holland staat nu geen datum op de agenda maar is exclusief  te boeken voor gezelschappen vanaf 50 gasten.

HET FEEST VAN 1001 NACHT

Hier komen jouw dromen uit in mystieke sferen, terwijl de sultan en zijn gevolg je omringen. Geniet de hele avond van een kleurrijk Oriëntaals spektakel van Oosterse traditie en cultuur.

Voor het feest van 1001 nacht staat nu geen datum op de agenda maar is exclusief  te boeken voor gezelschappen vanaf 50 gasten.

DE RUITERY’S

Over the top, but not over the edge! De Ruitery’s brengen een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen.

Voor de Ruitery’s staat nu geen datum op de agenda maar is exclusief  te boeken voor gezelschappen vanaf 50 gasten.

DAS FEST DER LANGEN LATTEN

Skiën?! Dat bewaar je maar voor een ander moment! In Gasthof der Somweber smelt het ijs van het dak en blijven de latten voorlopig buiten staan.

Voor das fest der langen latten staat nu geen datum op de agenda maar is exclusief  te boeken voor gezelschappen vanaf 50 gasten.

De algemene voorwaarden ‘themafeesten’ zijn van toepassing op deze evenementen. Klik op de button hiernaast om deze voorwaarden te bekijken.

1001-nacht,-24
BAM,-5-10-2013,-KA,-themafeest-Gevoel-van-holland-(11)
napoleon_22-9-2012_jrp_adb_67_gasten_diner_culinair-2
BAM,-5-10-2013,-KA,-themafeest-Gevoel-van-holland-(8)
Napoleon,-22-9-2012,-JRP,-AdB-(93)-culinair-ananas
IMG_1743-2