WAAN JE IN HET SPROOKJE VAN 1001 NACHT

Het themafeest van duizend-en-één-nacht is de poort naar de Oriënt. In de mystieke, betoverende sferen van wierook en Arabische bogen begroet je de Sultan en zijn gevolg. Het oriëntaals spektakel kan beginnen. Waan je in de Oosterse traditie en cultuur. Koopmannen en –vrouwen serveren overheerlijke gerechten die garant staan voor een onvergetelijke smaakervaring.

DATUMS:

Zaterdag 24 november 2018

Jaiselings Royal Palace, Wernhout

Prijs: €80,- p.p.

De vuurspuwer en sultan zullen je versteld doen staan van hun gevaarlijke kunsten. Glasscherven, spijkerbedden en vuur zijn voor hen dagelijkse kost. De mooie buikdanseressen vertonen een knap staaltje lenigheid. De muzikanten spelen meeslepende muziek terwijl je geniet van culinaire gerechten uit het Midden-Oosten. Na deze onvergetelijke avond nemen we je weer mee terug naar de westerse wereld.

*Prijs is inclusief BTW, eten, binnenlands gedistilleerde dranken en entertainment. En exclusief boekingskosten en transactiekosten (indien van toepassing). Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig deelname het feest te annuleren of eventueel van locatie te wijzigen.

Sulzer, 22-11-2014, PUUR, BvV, 1001 nacht themafeest (79)
Duizend-en-een-nacht(5)
Gemeente Zoetermeer, 11-02-2010, JRP, BvV_056, vuurspuger
Duizend-en-een-nacht(4)
buikdans
Duizend-en-een-nacht(6)