HIER. KAN ALLES

Zoek je een feestlocatie waar alles kan en niks moet? Dan ben je HIER. goed! Want HIER. kies je uit vier prachtige historische feestlocaties in het Brabantse land. Ieder met een eigen karakter. Kies je HIER. locatie voor een feest of zakelijk event? De originele locatie voor het feest wordt tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van je event gemakkelijk te maken. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen je het ook voor ogen hebt. Bij een HIER. Locaties feest kan alles.

HIER

Fort St. Gertrudis
Locatie met 7 verschillende zalen, geschikt voor 1155 personen.
Van hippe club tot Bourgondische feestlocatie
Geertruidenberg

HIER

Jaiselings Royal Palace
Voormalig klooster met maar liefst 14 ruimtes. Geschikt voor evenementen met 50 tot 3500 personen!
Wernhout

HIER

’t Kruithuis Arsenaal
Moderne en eigentijdse eventlocatie met een intieme sfeer. Een locatie geschikt voor 250 personen.
Woudrichem

HIER

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle feestlocatie die pure klasse uitstraalt. Geschikt voor evenementen met maximaal 130 personen.
Geertruidenberg

HIER. DE OFFERTE

Een indicatie van de opties die u HIER. heeft? Wij hebben aan een paar woorden genoeg. Vul ze vrijblijvend in en wij nemen graag contact met u op met passende voorstellen.

HIER. DE BROCHURE

Vraag ‘m HIER. aan!

FEESTLOCATIE BRABANT

Staat er een salesmeeting, productpresentatie, personeelsfeest, ontbijtvergadering, of jubileum op de agenda? HIER. kies je niet alleen zelf de meest geschikte feestlocatie in Brabant. Je bepaalt ook zelf wat je van ons nodig hebt om een succes te maken van een business event. De originele locatie voor het feest wordt aangepast op jouw wensen en visie!

ALLES KAN. NIKS MOET

Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep wijzen wij je feilloos de weg naar een inspirerende dagvoorzitter, passende catering, decor, bediening, belichting en busvervoer. Je kunt er ook voor kiezen alleen de locatie voor het feest te huren en verder zelf alles te regelen. Originele feestlocatie huren? Alles kan. Niets moet. HIER. zie je het zelf….

HIER
HIER
HIER
HIER
HIER
HIER
HIER