Energy for meetings by Brainfood!

Voor alle medewerkers en relaties een meeting organiseren, waarbij de boodschap ook nog blijft hangen, is al uitdaging op zich. Vergeet die voor de hand liggende vergader- en congreslocaties eens! Heb je wel weel eens aan gedacht om de halfjaarcijfers te bespreken tijdens een healthy breakfast? De business events van nu gaan verder! Elk detail dient aangepast te zijn aan jouw meeting. Onze specialisten zijn door hun jarenlange ervaring en hun neus voor innovatie inmiddels experts in het organiseren van een zakelijk event met nét dat beetje extra, dat de bijeenkomst een meerwaarde geeft.

Netwerken; samen eten, verbindt!

Onze Chef’s Table is the place to be om netwerken naar een ander niveau te brengen. Shared dining in ontspannen sfeer bij onze Chef aan de keukentafel, terwijl de gasten het menu in etappes bereiden.

Vergaderen met Smaak

Veel vergaderingen beginnen wanneer de gasten precies in hun engeriedip zitten, namelijk een uurtje na de lunch of rond de klok van vier. Onze chefs zorgen dat jouw gasten via brainfood gevoed worden met de juiste hoeveelheid energie. Ze spelen met hun gerechten in op het gewenste concentratieniveau.

Zomervakantieontbijt

De rokjes en t-shirts zijn uit de kast, de terrassen zitten vol en alles smaakt vijf keer lekkerder met de zon in je gezicht. Trap Neerlands favoriete seizoen af, met een zomer(s)vakantie ontbijt.

Voor meer informatie neem contact met ons op via: info@hierlocaties.nl. Bekijk het volledige magazine HIER.

brainfood
Brainfood
brainfood-2