HIER. DENKEN WIJ MEE

Ook voor komende zomer hebben we weer een heerlijk magazine voor jullie samengesteld. Dit magazine staat vol met ideeën voor leuke, creatieve, zomerse events.

Heb jij de zomer ook al in je bol en wil je graag samen een keer nadenken over een leuk zomers event? Neem contact op.

A Dolce Vita Italiana

Met de zon op je bol, Italië op je tong en de Méditerranée onder je huid. Geniet met volle teugen van de toppers uit de Italiaanse keuken. Puur of geraffineerd en verfijnd. Bruisende prosecco, zongerijpte vruchten, overheerlijke hammen, goddelijke olijfolie, ambachtelijk bereide antipasti en een enorme keuze aan hoofdgerechten om je vingers bij af te likken. La Bella Vita op haar mooist en heerlijkst!

Klik hier om het hele magazine te lezen!

De boer op!

‘Je bent wat je eet’, luidt een spreekwoord. Hoe gezonder je eet, hoe beter je je voelt en hoe fitter je wordt. Tegenwoordig willen we weten wat we eten, welke voedingsstoffen er in zitten, waar het vandaan komt en hoe het bereid wordt. Wij spelen daar op in met het arrangement ‘De boer op’! Meer lezen over het arrangement?

Klik hier om het hele arrangement te lezen! 

Brabantse nachten zijn lang én gezellig!

Dat blijkt maar weer tijdens het Grote feest met een zachte G waarbij we laten zien dat het niet voor niets is dat de beste feesten voor en door Brabanders  worden georganiseerd én vaak gevierd!

De Brabantse Bourgondische keuken is daarbij royaal vertegenwoordigd. Een heerlijk drankje kan hier niet bij ontbreken. Die twee ingrediënten vormen de basis voor een weergaloos feest met bijvoorbeeld optredens van echte Brabantse artiesten die het feesthart op de goede plaats hebben zitten. Meer lezen over ons Brabant arrangement?

Klik hier om het hele item te lezen!

Toe aan een uitdagend team building uitje?

Heeft iedereen op kantoor het over het tv-programma Expeditie Robinson? Zijn jullie klaar om samen deze expeditie aan te gaan? Waan jezelf als een echte Robinson en ontdek welke vrienden of collega’s de échte overlevingsdrang in zich hebben.

Klik hier om verder te lezen over dit uitdagende uitje! 

Summer screening bij HIER. event locaties

Wat is er lekkerder dan op een zwoele zomeravond op een groot buitenscherm naar een leuke film te kijken? Onderuit gezakt of zelfs liggend op zitzakken. De schemering valt in, op de achtergrond tjilpen krekels en gaat de avondrode zon onder. Diverse hapjes en een drankje staan dichtbij op een tafeltje. Niets moet, alles kan! Tijd voor ontspanning. Puur genieten van echte vrijheid.

Klik hier om verder te lezen over het arrangement!

Vakantie proeven!

De zomer lonkt en bij een van onze locaties kun je al lekker ‘voorzomeren’. Via geuren, klanken en smaken. Laat je meevoeren op een Europese Cityhop tour in ons eigen land! Dat kan in onze eigen locaties. Elke ruimte straalt een heerlijke sfeer uit. Je waant je in diverse Europese hot spots, die dit jaar upcoming zijn. In iedere hoek van de locatie staan nieuwe verrassingen op je te wachten. De juiste combinatie van smaken, sferen
en entertainment maken dit enkele hotspots waar je aan kunt denken. Natuurlijk zijn de steden naar keuze zelf in te vullen.

Klik hier en lees meer over het vakantie proeven arrangement!

Meer informatie nodig?
Neem dan contact met ons op!

HIER. KUN JE KIEZEN

Staat er een salesmeeting, productpresentatie, personeelsfeest, ontbijtvergadering, of jubileum op de agenda? HIER. kiest u niet alleen zelf de meest geschikte locatie. U bepaalt ook zelf wat u van ons nodig heeft om een succes te maken van uw business event.

ALLES KAN. NIKS MOET

Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep wijzen wij u feilloos de weg naar een inspirerende dagvoorzitter, passende catering, decor, bediening, belichting en busvervoer. Alles kan. Niks moet. HIER. ziet u het zelf…